Fröken Rosa recenserar: K Pour Karité Hair Scrub

Peeling för ansiktet känner vi väl alla till, men peeling för håret? Det låter måhända galet, men faktum är att det funkar – och som jag gillar effekten!

Det känns lite bisarrt att gnugga in skrubben i håret. Den löddrar inte men är lätt att fördela i hårbotten och längderna. Syftet är förstås att ta bort beläggningar och rester av stylingprodukter, och det tycker jag att K Pour Karité lyckas med över förväntan.

Utseendemässigt skiljer sig inte hårskrubben från en klassisk peelingkräm, det är en halvgenomskinlig gel med små korn i (silicapärlor) som masseras in i hela håret efter schamponering. Peppamyntsoljan ger en härlig, kylande känsla, medan sheasmör hindrar håret från uttorkning. Resultatet blir ett spänstigt hår med volym och glans. Jag älskar det!

Pris: 100 g/130 kr, ecoliving.se
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

  1. Jag är himla förtjust i deras schampo och balsam. Lite nyfiken på scrubben också. Det kanske blir ett inköp senare….

  2. Jag har provat skrubb med bikarbonat, blandat med balsam. Känns jättebra!

  3. Oj vad intressant! Har aldrig hört talas om nåt liknande! Jag använder ofta dust-it i hårbotten för att få upp volymen, hur klarar sig skrubben när det gäller hårbotten? Vill inte gärna att hårbotten ska bli ännu torrare!

  4. Hmm… Fångade mitt intresse!

%d bloggare gillar detta: