Graftobian Hi-Def Glamour Creme Ultra-Lites Palette

Paletten jag beställde i början av december har äntligen korsat Atlanten och landat i min trygga famn, och jag satte igång med att swatcha trots att dagsljuset är i princip obefintligt så här års.

Från vänster: Silk Sprite (kall), Nymph (kall), Porcelain (neutral), Lady Fair (neutral), Ivory (varm)

Det här är en krämfoundation som levererar hög täckning med en ”dewy” finish, och som bör sättas med puder (om man inte har hemskt torr hy). Jag har bara testat på armen så länge men tycker att det verkar vara bra glid och lätt att blenda ut. Jag känner lite tveksamhet för hur den kommer funka i t-zonen i och med krämigheten, men vi får väl se.

Nyansutbudet är mycket bra för oss som är pigmentfattiga – två av nyanserna ser till och med ut att vara i ljusaste laget för mig, och det händer aldrig!

Paletten kommer från Camera Ready Cosmetics och är man inte ultrablek som jag, så finns det hur många andra nyanser som helst att välja mellan. Jag betalade cirka 187 kr med frakten.

Comments

 1. Trots att jag inte är så förtjust i kakfoundation blir jag jättesugen!

 2. Såhär såg den alltså ut, inte illa! När jag tipsade om den visste jag ju inte om det var teatersmink typ pancake eller okej formula men det verkar ju vara helt okej lyster. Smidigt att kunna ”shejda” med en mörkare nyans av foundation istället för med puderprodukter. Får se om jag inte beställer en jag med…

 3. Förresten, vilket verktyg tror du är bäst? Kan duofiber vara lämpligast?

  • De rekommenderar själva en fuktad svamp av Beauty Blender-snitt. Jag funderade på om MAC:s nya äggsvamp kunde vara nåt.

   • Fuktad svamp låter rimligt det är bara det att jag glömmer bort att man kan använda sådana mellan varven haha. Har du klämt på MACs ägg? MUS verkade ju sopigt kass… Vänta nu, jag har sett Beautyblendern billigt någonstans… *letar bland bokmärken*

    • Har inte klämt på MAC-svampen, bara läst Bjootis recension. Dela gärna med dig länken om du hittar – jag gillade BB när jag hade den!

 4. Någon aning om ingredienslistan?

  • Caprylic/Capric Triglyceride, Octyl Palmitate (Ethylhexyl Palmitate), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Petrolatum, Lanolin Oil, Beeswax, Ozokerite, Acetylated Lanolin Alcohol, PTFE, BHA, Talc, Silica, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben. MAY CONTAIN: Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides (Cl 77499, 77491, 77492), Ultramarines (Cl 77007).

%d bloggare gillar detta: