Mera pepparkakor!

Jag som fullkomligen knarkar pepparkakor så här års kan knappast tänka mig något bättre än att duscha i skiten. Philosophy brukar vara rätt bra på det där med att tillgodose sötsug utan att man lägger på sig, och självklart vill jag ha både Gingerbread Man och Gingerbread Girl ($16). Den enda skillnaden verkar vara att den senare skimrar.

När ska förresten Philosophy få större distribution i Sverige? Det här känns ju som ett klockrent märke för till exempel NK och Åhléns City.

Comments

  1. Helena S. says:

    Ja, visst är det konstigt att det ska vara så svårt att få tag på Philosophy-produkter? Förut kunde man i alla fall beställa till hyfsade priser och med någorlunda utbud från HQhair, men nu har de tydligen slutat ha Philosophy 😦 .

    • Jag vet att HQHair var på väg att ta in Philosophy igen för ett tag sen, men det har inte hänt nåt än.

  2. Jag kan bara hålla med. När min sambo beställer bildelar från USA brukar hans kontakt få shoppa Philosophy och slänga med i paketet. Ett avgasstystem och lotions med sockervaddsdoft :-D.

  3. Himla trist att det är så svårt att få tag på, vet att det finns lite grann på Cdwow, men själv hoppas jag att det finns på Sephora Köpenhamn i årskiftet :).

  4. Mrsmodesty says:

    Lika trist är att när man väl får tag i dem här i Sverige är de typ 3-4 gånger dyrare än vad de är i dollar! ´:-(

%d bloggare gillar detta: