Garden of Wisdom Pumpkin Infused HA Serum

Lina påminde mig igår om mitt löfte att berätta mer om det serum med hyaluronsyra (härefter kallat HA-serum) och pumpa som jag har testat ett tag, så nu tänkte jag infria det löftet.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är HA-serum typiska serum som arbetar i det tysta – de är inte som serum med AHA- eller BHA-syror, som man märker av mycket mer på huden i form av stick och pirr. Hyaluronsyra i sig är, trots namnet, inte exfolierande (men kan innehålla exfolierande ingredienser) utan binder fukt till hudens yta tack vare vattenmolekyler, och passar därför ypperligt som en extra fuktgivare under dag- och nattkräm eller oljor. När jag började med HA-serumet med pumpa märkte jag inget särskilt förutom att det kändes trevligt, men efter en veckas applicering morgon och kväll la jag märke till att min hy såg jämnare och klarare ut i tonen. Den kändes också slätare när jag tog på den. Lycka!

Här kan ni se en lista över ingredienserna, samt beställa en egen flaska om ni vill. Jag har gått över till ett HA-serum med tranbär, som jag tycker ännu mer om (och som kostar hälften så mycket för dubbla storleken), men jag kan verkligen rekommendera ett sample pack om man är nyfiken på HA.

Comments

  1. Yay för HA-serum från GOW! De är verkligen ett av skälen att jag inte längre har konstant bråkig hy

  2. Det vore superhyggligt! Jag plockar ihop ett litet doftkit till dig som tack för besväret<3

    • Ska jag slänga med Comfort Mat i 01 Fair också? Kommer aldrig att använda den pga för mörk.

%d bloggare gillar detta: