Gårdagens swag

Jag kom hem fullastad med påsar och produkter efter skönhetsdagen med Daisy Beauty, och nu ska ni få se vad jag fick med mig. Det kliar i fingrarna att sätta igång och testa allt!

Schampo och inpackning från K Pour Karité, samt tvätthandduk i bambu. Hårgrejerna doftar lite spaaktigt och örtigt i förpackningarna men doften försvinner rätt snabbt.

Fullstor flaska Eclat d’Arpège samt prov på Marry Me!, båda från Lanvin. Uppriktigt sagt är ingen av Lanvins parfymer min kopp te, Avant Garde undantagen. De är för platta och konventionella för min smak.

Dior bjöd på en necessär med miniprodukter: Dior Addict läppstift i MLBB-nyansen 680 (ser inte namnet, för litet typsnitt), Diorskin Forever Foundation i 030 (för mörk), och mascaraklassikern Diorshow med sin enorma borste. Dessutom fick vi nagellack! Jag ska visa upp det senare i veckan.

Dermalogica försåg oss med produkter ur MediBac-serien för fet och oren hy, Sebum Clearing Masque och Concealing Spot Treatment. Masken ska jag testa redan ikväll.

Hos Jane Iredale fick vi välja vilken foundation vi ville testa, och eftersom jag har en Pure Pressed Base sedan tidigare och vet hur bra den är, valde jag den igen – fast en ljusare nyans. Jag var sugen på Liquid Minerals Foundation men kände mig osäker på täckningsgraden och att den inte gick så bra att bygga på. Roligt att Veronica, som satt modell senast, var med igen! Vi fick också med oss läppglans, löst pigment i burk och en liten tub Tantasia, som jag har i fullstorlek.

Närbild på Pure Pressed Base, nyansen är Ivory.

Annonser

Comments

  1. Nyfiken på produkterna från Jane Iredale!

  2. Lacket, alltså! Åååååh!

  3. Mums vilka fina grejer!

%d bloggare gillar detta: