Vilken dag!

Jag har precis kommit hem från Daisy Beautys fullspäckade skönhetsdag på Sjöfartshotellet i Stockholm, och jag tänkte dra dagen i stora drag samt visa lite snapshots jag tog med mobilkameran. Jag hade ju utlovat mobilblogg men när drinkarna flödade på eftermiddagen glömde jag helt bort det. Allas tweets går i alla fall under hashtaggen #daisykonfa11, för den som vill läsa ikapp. Nu tittar vi på bilder!

Kicki hälsar välkomna.

Rosa champagne och cupcakes till frukost? Ja tack!

Roland Domelid från Greensmile presenterar ekologiska hårvårdsmärket K Pour Karité.

En sheanöt!

Cecilia Bergman från Alf Sörensen drar Lanvins historia samt ser till att vi får provsniffa oss igenom parfymhusets storsäljare, följt av Julia Forsbergs otroligt imponerande föreläsning om rosor.

Nagellacket i goodiebagen från Dior väckte habegär hos flera av mina kollegor och jag fick hålla hårt i flaskan. My preciousssss…

Vackra och fantastiska Nadja Sellrup, premiärdansös på Kungliga Operan, om prestationsångest. Jag fick prova tåspetsskor (som att köra in en kniv i stortån) och önskade innerligt att jag hade fortsatt med mina balettlektioner som barn.

Och här är allt jag fick med mig hem. Vi ska kika närmare på det imorgon när jag har dagsljus att fota i!

Tack till Kicki för en oerhört lyckad och trevlig dag – jag ser redan fram emot nästa event!

Comments

  1. Wow vilken grym frukost! En föreläsning om rosor? Vad intressant! Det låter annorlunda men väldigt kul. Ska bli kul att se vad du har fått hem att pröva!

  2. Skincare by Malin R says:

    Snygg väska från Dermalogica, en sådan har jag också. Den har sedan i somras varit en ständig följeslagare 🙂

Trackbacks

  1. […] parfym och formaldehyder, hur låter det? Efter K pour Karités presentation på Daisy Beautys skönhetsdag är jag inte helt såld – jag älskar min vätesuperoxid! – men jag testar […]

%d bloggare gillar detta: