Vinterboost från Dove!

Jag har varit ute hela dagen och när jag kom hem, lagom slirig* efter x antal glas vin, stod en korg utanför min dörr. Yay! Korgen kom från Dove och var fylld med godsaker.

Korgen innehöll följande:

Intensive Nourishment Hand Cream, 75 ml/32 kr (åker med till jobbet)
Intensive Nourishment Body Butter, 250 ml/54 kr
Intensive Nourishment Body Lotion, 250 ml/46 kr
Intensive Repair Shampoo, 250 ml/28 kr
Intensive Repair Express Intensivbalsam, 180 ml/38 kr

Jag börjar testa redan i helgen och rapporterar tillbaka så snart jag kan.

*Jävligt svårt med grammatik och stavning efter vin. Just sayin’. Det här inlägget tog mig dubbelt så lång tid att skriva som ett nyktert inlägg.

Comments

 1. Låter intressant med handcremen, ja allt, men just handcremen. Är den bra? Har fruktansvärda händer just nu. Dom spricker på sidorna av fingrarna och på ovansidan är dom röda och svullna. Har svårt att knyta händerna.
  Vad sjutton ska jag använda?

  • Men Gud vad hemskt det låter! Har du provat Neutrogenas Norwegian-variant? Den är härligt närande och kostar runt en femtiolapp på Åhléns. Annars tycker jag mycket om Estelle & Thilds Neroli Hand Cream, fast den är tre gånger så dyr.

  • Förlåt att jag hoppar i och kommenterar men min har haft samma problem i flera vintrar och ingenting har hjälpt. Jag har tyckt så synd om honom att jag har spenderat hur mycket pengar som helst på krämer och inte hittat något bra Förräns nu. Vi prövade The Body Shops Hemp Hand Protector och det är de enda som har hjälpt. Man måste verkligen smörja in händerna 1-2 gånger om dagen men det hjälper, kostar runt 60 kr för en liten tub på 30 ml och 250 kr för den i full storlek, 100 ml. Lycka till!

 2. Förlåt igen att jag ”lade mig i” men jag ville bara hjälpa!

  Ville egentligen skriva att du är rolig som ens kommer på tanken att skönhetsblogga efter att ha druckit några glas vin haha!

  • Jag har inga spärrar när jag har ett par glas innanför västen, haha. Det är inte första gången jag fyllebloggar. 🙂

 3. Tack alla för tipsen! Uppskattar det väldigt mycket! Ska spana in crèmerna när jag kommer till stan, vilket jag dessvärre inte gör på ett tag, jobbar hela helgen.

 4. Åh vad härligt med en korg fylld av trevligheter =)

 5. Vill också lägga mig i apropå torra händer, eller ö.h.t. torr hud, den bästa akuthjälpen är hydrokortisonkräm från apoteket, den läker otroligt bra, sedan kan man fortsätta med en bra kräm.
  Och nej, hydrokortison är inte samma som kortison, men be farmaceuten på apoteket förklara, hon/han kan det där.

 6. bra fråga says:

  Hej, jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på, det är om hår. Det är så att jag var hos en frisör för 2 dagar sen & jag blekte håret och la i lila färg. eftersom den lila färgen kommer gå ur med jämna mellanrum så skulle jag köpa toning hos en frisör, men jag undrar om jag t.ex kan köpa Hårtoning Directions Hair Colour Directions från Shock.se ? Det är violett färg, och det står att man ska bleka håret innan, och det har jag ju gjort, men gör det något att jag har lagt i en lila färg efteråt och sen lägger i den från shock?

  • Det går absolut bra att göra så. Håret är ju som sagt redan blekt och ska du bara fylla på färg behöver du inte bleka om det, bara när du får en utväxt såklart. Lycka till!

%d bloggare gillar detta: