Nu oljar vi in oss!

För några veckor sedan skrev jag om baobaboljans fuktgivande egenskaper och hur sugen jag var på att testa. Idag kom ett litet paket från Garden of Wisdom med tre olika oljor i provstorlek; förutom nämnda baobaboljan beställde jag även blåbär och passionsfrukt. Jag valde oljor som passar ihop med fet hy, och ingen av dessa ska täppa till porerna eller kännas feta. Blåbäroljan är späckad med antioxidanter (älskar!) medan passionsfruktsoljan är antibakteriell och antiinlammatorisk (= bra mot finnar).

Ett hyaluronsyreserum med tranbär fick också följa med. Jag testar för närvarande en variant med pumpa, somjag tycker hemskt mycket om och som jag kommer att skriva mer om senare. Det är ett sånt där serum som verkar i det tysta – man märker nästan inte av det, men så ser man att det liksom händer saker med huden. Bra saker!

Comments

  1. Ska beställa lite oljor i min nästa beställning från GoW. Testar ett hyaluronserum med tomat (tror jag att det var) och det är verkligen super. Har också hittat en ny favorit i deras neem (not dream) cream för ansiktet- den utan essentiella oljor. Fungerar super på min torra och känsliga hud samt att den håller näsan matt under dagen. Jag vet inte hur det fungerar men det gör det.

  2. Funderar på att beställa ett hyaluronserum med min nästa beställning men har inte bestämt vilken än…. Ska i alla fall skicka efter en ny Coconut Revival cream och Jen’s Green Tea cleanser.

  3. Jag blir mer och mer nyfiken på detta märke, blir nog en beställning snart.

  4. Spännande att läsa om! Jag fick mitt paket igår med test på baob, chia och camellia oil! Samt givetvis påfyllning av mina favoriter; Spearmint Leaf Hydrosol, Pink Grapefruit HA, Passion Fruit och blackberry oil (dessa två + kiwi är mina favoriter). Har blandhy och blir lite torrare på vintern, så nu kör jag på Gentle Cleanser ist’ället för Jen’s Green Tea samt Wynter wonder cream på kvällarna!

  5. Åhh fan vad fett! Är helt besatt av syror just nu. Ser fram emot mer utförligt omdöme, för det kommer du väl med hoppas jag?

%d bloggare gillar detta: