Tillåt mig att vara en smula skeptisk…

…men Garniers Miracle Skin Perfector är väl ingen RIKTIG BB Cream i ordets ursprungliga bemärkelse? Om vi ska vara petiga, alltså. Jag tycker att den låter mer som en vanlig, skir tinted moisturiser med lite SPF inslängt – ett enkelt och bekvämt sätt för Garnier att rida på BB Cream-vågen.

Är ni intresserad av en riktig BB Cream rekommenderar jag den från Missha, som jag skrivit om här och här.

Annonser

Comments

 1. Själva första B:et i BB-cream verkar ju inte vara så centralt i just denna… Kanske handlar det om att surfa på vågen, kanske inte. Jag är ändå grymt nyfiken och håller på att hårdetesta och ska försöka få fram om det egentligen rör sig om en färgad dagkräm, eller om den är mer än så. Ursprungliga solskyddet är ju inte heller riktigt med, men det kanske är det och frånvaron av blekmedel som är anpassningen till nordeuropeiska förhållanden?

 2. Jag är också rätt skeptisk till den för nån regelrätt BBcream är den knappast.
  Då skulle jag mycket hellre beställa en från nån asiatisk hemsida, då är nog chansen att man får en ”riktig” BBcream och inte nåt sorts mellanting som är anpassat efter den Europeiska marknaden och hajpen här…

 3. Mer som en Miracle Skin Perfector kanske?! Har inte provat en fullfjädrad BB Cream så ingen aning om det, men jag gillar denna bättre än en tinted moisturizer faktiskt, ser ut som den ger mer lyster på fotografier än vad det andra gör.

 4. ”blekmedel” i bbcream? ha ha ha. 😀 isf vore jag vitare än spöket casper…

  nej men visst, detta är ju ingen riktig bb cream. macs version (som bara finns i usa har jag för mig) är ju inte riktigt heller det nej. ska man ha bb cream så blir det ju köp från korea som gäller och eventuellt även japan (fast dom japanska bbna ska vara lite väl mörka av nån anledning).
  ska faktist lägga ännu enn bb-beställning hos bello-girl på ebay nu idag tänkte jag 🙂

  köper man garniers version, eller vilken version som helst egentligen som inte är från asien, så lär man ju bli fett besviken… just my two cents.

  • Kanske inte regelrätt blekmedel, men de flesta jag läst om verkar ha olika typer av ”uppljusande” egenskaper eller ”whitening-”effekt =) Men det är fullt möjligt att jag fått om bakfoten 🙂

%d bloggare gillar detta: