Fröken Rosa recenserar: Sunsilk Thickening Volume

För ett tag sedan fick jag hem Sunsilks nya volymserie för fint, nordiskt hår. Alla produkter innehåller något som Sunsilk kallar för Root Lifting Technology och serien är utvecklad för ”att möta kvinnors strävan efter volym i sitt hår”. Tja, vem vill inte ha mer volym i håret? Och, more importantly, funkar det?

Jo då. Schampot är trevligt att använda, inte bara för att det doftar himmelskt av tropiska frukter, utan också för att det gör mitt kemiskt överbehandlade hår lent och luftigt. Det löddrar ordentligt och det känns att håret blir riktigt rent.

Pris: 250 ml/30 kr.
Betyg:

Balsamet i serien är ett klassiskt volymbalsam, om man får kalla det så, med en ganska tunn konsistens för att inte tynga ned håret. Trots det lyckas det hålla stråna vid god vigör – men det är nog ingenting för torrisar.

Pris: 200 ml/30 kr.
Betyg:

Torrschampot var den produkt jag såg mest fram emot att testa, och de första spruten lovade sannerligen gott. Så praktiskt med torrschampo i aerosolform! Jag tog med den till jobbet, för är det något ställe jag behöver volym och uppfräschat hår på så är det där. Jag ställde den i mitt skåp och…glömde bort den. Ett par veckor senare tog jag fram den och upptäckte att på något jävla sätt hade flaskan läckt (hur? HUR?) och var tom. Synd på så rara ärter.

Pris: 236 ml/50 kr.
Betyg:

Slutligen Volumizing Mist, som utlovar både volym och lent och mjukt hår. Misten fyller ingen funktion i min hårrutin, och därför har jag inte använt den särskilt ofta – den GÖR liksom ingenting för mitt hår.

Pris: 150 ml/40 kr.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

  1. Låter lovande, älskar allt med volym!

%d bloggare gillar detta: