Julen hos Body Shop: göttigt kroppssmörj och vackra paletter

Okej, då tar vi och kikar lite på julens nyheter från Body Shop!

Säsongens limited edition-dofter är tre till antalet: Candied Ginger, Cranberry Joy och Spiced Vanilla. Förutom duschtvål (95 kr)  finns också…

…body butters (195 kr), såklart. Samt lip balm, doftolja, handkräm och tvål. (Candied Ginger Body Butter köpte jag dock själv.) Cranberry Joy finns också som body scrub, shimmer lotion och handtvål på flaska.

I julens makeupkollektion Smoke & Sparkle hittar vi två paletter, Silver Black (syns ovan) och Golden Brown. Den här ska vi kolla ordentligt på i ett separat inlägg, för det förtjänar den. Kostar 295 kr.

Tvål (45 kr), skimmerpudret The Sparkler (255 kr, finns även i rosa), Spiced Vanilla Lip Balm (65 kr).

I påsen hittade jag också duschtvål och lotion från höstens doftnyhet White Musk Libertine, men de har jag redan gett bort till mamma. Vad säger ni, är det något som lockar?

Annonser

Comments

 1. så härliga grejer, föll pladask för Ginger 🙂

 2. Jag kommer nog att göra en favorit i repris och ruinera mig på Cranberry Joy! 😀

 3. En eller ett par härligt doftande duschgels kan det nog tänkas bli för mig 🙂

 4. Diana Assenova says:

  Längtar tills på onsdag när julnyheterna släpps i butuk. Fick nämligen kundtidningen Everybody hemskickat igår med utförlig information. Är också sugen på candied ginder serien. Tack för en bra blogg!:)

  • Candied Ginger är helt underbar, testade den idag!

   • Diana Assenova says:

    En liten fråga. Fanns Candied Ginder och Spiced Vanilla även som Body Lotion? Hoppas, hoppas! Tycker att lotions är jättesmidiga att använda tidigt på morgonen när man har så bråttom till jobbet.

    • Tyvärr är det bara Cranberry Joy som också finns som lotion, men Candied Ginger body buttret är ganska lätt i konsistensen.

 5. Nej, detta året lockar inget av dem faktiskt… Ovanligt

%d bloggare gillar detta: