Fröken Rosa recenserar: Bodyfarm Grapefruit Body Lotion

De senaste veckorna har jag testat grejer från det grekiska företaget Bodyfarm, vars produkter jag tyckt mycket om, och först ut att recenseras är en lätt body lotion med grapefruktdoft.

Egentligen finns det inte så mycket att säga då det i grund och botten är en riktigt bra lotion, späckad med extrakt av aloe och jojoba, när man inte behöver så mycket fukt – den har varit toppen när det har varit varmt! – som går in fort i huden utan att lämna en klibbig hinna efter sig. Jag uppskattar att doften inte hänger kvar en längre stund, men att den insmorda känslan gör det. Den kommer inte vara tillräcklig när det blir kallt och jag blir übertorr, så jag slösar lite med den nu medan jag kan.

Doften, förresten – jag fick inga direkta grapefruktvibbar när jag sniffade första gången, utan det var något annat jag inte kunde sätta fingret på. Sen slog det mig: det luktar precis som de rosa och gula bitarna i en påse engelsk konfekt! Mums!

Pris: 109 kr/250 ml. Säljs i egna webshoppen samt eleven.se.
Ingredienser: Aqua (Water), Diethylhexyl Carbonate, Hydrogenated Polydecene, Ethylhexyl Stearate, Sorbitol, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, Panthenol, Aloe Barbadensis, Buxus Chinensis, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 80, Retinyl Palmitate, Tocopherol Linoleic Acid, Paba, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Imidazolidinyl Urea, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Carbomer, Xanthan Gum,Sodium, Hydroxide.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

  1. Funderar faktiskt på att köpa den med ingefärsdoft! Priset är ju helt ok.

%d bloggare gillar detta: