Just nu…

…känns mina läppar ungefär så här:

Spruckna och såriga. Inte kul. Eftersom ni är så tipsiga vet jag ju att ni har massa på lager – hit me med det bästa läppbalsamet eller salvan ni vet. Det ska vara fettigt och ge massor av fukt och helst gå att handla på Kicks eller Apoteket för jag behöver det liksom lite pronto. Okej? Go!

Annonser

Comments

 1. Läppsmörjet från La roche posay! Finns på apoteket för 79-99:- kr. Oparfymerat, fett, i en tub, sjunker in snabbt. Perfektion.

 2. Som Veronica sa så har La Roche-Posay nåt som heter Cicaplast i en tub. Denna kräm ska läka skadad hud fort och ska kunna användas om man gjort peelingar med laser och sånt.

 3. Salva Vid Munsår (Apoteket) på natten och Försvarets på dagen! Easy peasy 🙂

 4. Åh den absolut bästa går u inte att köpa längre men jag önskar jag kunde slänga åt dig lite Biotherm Nutrisource Lévres Lipbalm!

 5. Carmex! Räddar de mest spruckna torra vinterläpparna tom.

 6. Tjockt lager med Carmex till natten :o)

 7. Elizabeth ardens 8 hour!

 8. Mina läppar behöver samma omsorg så jag skall också leta efter det där smörjet från LRP

 9. Carmex fick jag världens botoxläppar av efter en allergisk reaktion 😦 LRP’s variant ska jag kika på, den låter bra av det som står i kommentarerna.

 10. Aloe Lips från Forever, bästa för mig!

 11. Jag kan rekommendera Dermalogicas ”Renewal Lip Complex”, snordyrt men helt fantastisk. Jag smörjer läpparna varje kväll med yttepyttelite, och på morgonen har jag fortfarande härligt smörj och mjuka läppar. Den luktar fantastiskt gott också. Jag beställer på nätet, då blir det lite billigare. Jag hittade produkten genom att jag fick ett litet prov som nog räckte i 3 veckor, då förstod jag att även om tuben är liten kommer den att räcka evigheter. Nu har jag haft min tub i 1 år och använder den varje kväll.

 12. Medelas PureLan, som egentligen är för såriga bröstvårtor, men funkar på läpparna med 🙂

 13. Elisabeth Ardens Eight Hour Creme.
  Weleda cerat, finns förutom hälsokost även på Ica maxi.
  Ringblom salva från Föllinge, ca 90:- hälsokost. Har jag till det mesta, läppar, nagelband, händer, fötter, typ Eight Hour alltså, fast naturlig.

  Lycka till!

 14. Satin lips från Mary Kay är helt fantastiskt! En peeling och ett underbart läppbalsam i ett set! Kontakta mig om du är intresserad! Det gör underverk!

%d bloggare gillar detta: