Fröken Rosa recenserar: Bare Minerals Purifying Facial Cleanser

Efter min brutala men välförtjänta sågning förra veckan av nattbehandlingen, tänkte jag väga upp med en positiv recension av rengöringen jag har testat, Purifying Facial Cleanser. För det här är en bra rengöring!

Lyxiga Purifying Facial Cleanser är en rengöring som förstår sig på din hud. Den friskar upp, ger klarare hud, rengör och tar bort makeup – även ögonmakeup – i ett enda, enkelt steg. I hjärtat av formulan finns ActiveSoil Complex som ökar hudens cellförnyelse, rengör porerna på djupet och avlägsnar döda hudceller. Mineralerna slussas ned i huden där de upprätthåller en optimal nivå av fukt och näringsämnen som dagligen bryts ned av yttre och inre stress.

Ja, om vi bortser från PR-snacket och fokuserar på vad rengöring faktiskt gör för min hy, så är jag odelat positiv. Bara det att den tar bort makeup i ett svep utan extra rengöring gör den till en högpoängare i min bok – just nu håller jag på att testa ett antal olika foundations och då är det toppen att använda den här rengöring mellan varven – och att den doftar mumma av lavendel gör att jag gillar den ännu mer. Rengöringen skummar lätt i kontakt med vatten och är mycket enkel att jobba med. Ett eller två pump i handen, sedan är det bara att gnugga över ansiktet, massera och skölja av. Easy peasy lemon squeezy.

Vad säger vi om påståendet om att den avlägsnar döda hudceller och ger klarare hud? Jo tack, det skriver jag under på. Jag får, som bekant, lätt tilltäppta porer runt hakan och på kinderna, och det har inte tillkommit några nya sedan jag började med Purifying Facial Cleanser (kan ju bero på andra faktorer också, men ändå! Ett gott tecken, inte sant).

Pris: 279 kr/177 ml.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

 1. Älskar rengöringar som kan användas i HELA ansiktet och tar bort allt på en gång. Låter toppen. Fick nån produkt från dem med i Kickspåsen men det var väl inte den här med min otur.

 2. Synd att den är så dyr, för jag blir minsann lite sugen…

  • Så dyr är den väl inte? Man behöver ta så lite varje gång att den räcker ett bra tag. 🙂

   • Kostnad/ml produkt reagerade jag också på. En rengöring som gör sitt jobb borde inte behöva kosta 1677kr/litern, i alla fall inte för min del. Men jag gnäller visst över priserna i vartenda inlägg du skriver om BM:D

 3. Skincare by Malin R says:

  Mycket positivt att rengöringen tar makeup också. Jag gillar inte att hålla på med olika produkter för samma moment.

 4. Låter som något som skulle passa min hud!

 5. Låter himlans trevligt!

  Gillar att den tar allt på en gång.. =)

%d bloggare gillar detta: