Doftnyhet från The Body Shop: White Musk Libertine!

På Body Shops pressvisning förra månaden fick vi, under tystnadslöfte, ta del av lanseringen av White Musk Libertine, som släpps i oktober. Nu har embargot lyfts och det är fritt att blogga om parfymen!

Body Lotion 150 kr/250 ml, Body Wash 130 kr/250 ml, Eau de Parfum 295 kr/30 ml

Klassikern, och mångas favorit, White Musk fyller 30 år i år, och det ska firas med en ”spännande vidareutveckling av det älskade originalet”. Förutom mysknoten som vi väl alla känner igen, har man adderat turkisk konfekt och vispad grädde till toppskiktet, samt orkidéer till hjärtnoterna.

Vackert uppdukat! Jag kan ha ätit en eller fyra bitar av konfekten…

Jag ska vara ärlig med att det här inte är en doft i min smak. Jag älskar turkisk konfekt och hade gärna sett mer av den varan i White Musk Libertine, att de verkligen hade tryckt ner den gudomliga blandningen av rosor, honung, mandlar, pistasch och grädde i flaskan och på så sätt skapat något liknande Ava Luxe Loukhoum. Istället väljer man det trygga hos den igenkänneliga vita mysken, och jag kan inte låta bli att undra om det är för att svenska kvinnor i allmänhet har svårt för sötare, orientaliska dofter? Rätta mig gärna om jag har fel, men när jag tittar på Kicks top 30 domineras den av lätta, ”fräscha” parfymer som varken förargar någon eller är särskilt minnesvärda. Zzzzzz…

White Musk Libertine kommer säkert att bli en säljsuccé oavsett vad jag tycker, och för att visa att jag faktiskt är snäll ibland kommer jag att tävla ut hela doftpaketet längre fram. Stay tuned, som man säger.

Comments

  1. Jag är nyfiken på denna, gillar orginalet jättemycket! Har den i både doftolja och talk.

  2. Jaså var det dags redan. Jag hade 15 September inringat för att få blogga om dessa , var fick jag det ifrån?

  3. Jag gillar denna parfym, men jag är också en sucker för mysk dofter ska erkännas.

  4. Gillar inte vanliga myskdofter men denna sägs vara annorlunda.. kanske ska sniffas på..

  5. Prov-nosade på grejerna för nån vecka sedan och gillade inte alls parfymen. Konstigt nog så ÄLSKADE jag body lotionen…på nåt vis luktade mums när jag testade den, medan jag håller med dig om att parfymen var zzzzzzz. Skumt. Men ska absolut hålla utkik efter tävlingen, hohoho!

%d bloggare gillar detta: