Gött från Bodyfarm

Jag (som är både morbid och lite småäcklig) har alltid förknippat Bodyfarm med likfarmen med samma namn i Tennessee, men det är klart att väldoftande, ekologiska produkter för hud, hår och kropp har en bättre klang. 😉 Jag har fått hem lite olika produkter för att testa:

Schampo för känsligt hår. 115 kr/250 ml. Milt och effektivt schampo, speciellt skapat för känsligt hår. Skönt vårdande ringblomma och kardemumma är stärkande och skyddande för håret.

Hårinpackning  oliv för torrt hår. 149 kr/250 ml. Hårvårdande olivprodukt med aktiva ingredienser. Kombinationen av olivolja, aloe och jojoba stärker hårets naturliga skydd och ger styrka samt lyster.

Bodylotion grape. 109 kr/250 ml. Rik på vårdande ämnen. Lätt att smörja in och tas snabbt upp av huden. Innehåller förutom grapefrukt också aloe vera, jojobaolja och panthenol.

24 timmars ansiktskräm granatäpple. 289 kr/50 ml. Extrakt av granatäpple och solrosolja ger antioxidativ, mjukgörande och återfuktande effekt,samt skyddar huden mot fria radikaler. 

Alla produkter från Bodyfarm är fria från mineralolja, vaselin, parabener, silikoner, propylenglykol eller allergena doftämnen,och kan handlas direkt från företagets shop.

Comments

  1. Skincare by Malin R says:

    Absolut! =)

  2. Öhm, du är inte ensam om det faktiskt måste jag erkänna. Jag såg en jätteintressant dokumentär om just den ”farmen” för ett tag sedan. Produkterna som du fått hem låter trevliga 🙂

  3. Äntligen någon annan som också får lite lustiga vibbar av namnvalet, jag skrattade högt åt det första gången jag såg dessa produkter på nätet 😀

%d bloggare gillar detta: