31 dagar Fröken Rosa: dag 22

Vilken är din favoritremover för ögonsmink?

Jag är ett stort fan av oljerengöring och använder alltid olja för att ta bort mitt smink på kvällen. Jag behöver ingen separat rengöring för ögonen, utan gnuggar bara lite med samma olja även där. Milt och skonsamt! Favoriten kommer såklart från Garden of Wisdom, och som jag har recenserat här.

Comments

  1. Jag är inte så inne på det här med olja. Alltså jag har ju förstått att fett löser fett men vad för oljor kan man använda? Hur får man bort oljorna efteråt, ska man tvätta ansiktet med en rengöring då?

    • De rengöringsoljor jag har provat (Dermalogica, Lumene, Cliniderm, GoW) är vattenlösliga och sköljs bort med vatten. Man måste inte följa upp med ytterligare en cleanser, men jag gillar dubbelrengöring då huden känns så härligt ren efteråt. Jag brukar massera in oljan på torr hud, sedan fuktar jag händerna och fortsätter massera bort allt smink innan jag sköljer av allt.

      http://www.theoilcleansingmethod.com/

      • Tack för länken och tack för utförligt svar, jag gillar min L’oreal remover nämligen men jag är ju en junkie så jag vill prova nytt hela tiden! 🙂

%d bloggare gillar detta: