Doftutmaning – mina favoriter i sommar

P’ssion-Emelie utmanade mig att lista de dofter jag gillat mest i sommar, och efter lite huvudkliande bestämde jag mig för dessa.

1. Etat Libre d’Orange Like This är numera min signaturdoft, och orden räcker inte till för att beskriva hur mycket jag älskar den. Den har gått från att ”bara” vara en doft till att bli en förlängning av mig själv. Lite kryddig, lite syrlig. Precis som jag.

2. Origins Ginger Essence är en ny bekantskap som jag har omfamnat helhjärtat. Att bära Ginger Essence är som att dyka huvudstupa ner i ett svalkande bad, fyllt av färsk ingefära, för att känna hur den riktigt spritter på huden.

3. Ineke After My Own Heart påminner mig om en strand i Bretagne, där havsvatten står för sälta och syrénkvistar för en feminim fräschör. Jag avskyr i vanliga fall ord som ”fräsch”, men här passar det verkligen.

null Listing my favourite scents this summer.

Comments

  1. Nu blev jag ju väldigt nyfiken på Etat Libre och att beställa ett Discoverykit 🙂

    • Ja, gör det. Allt är inte lysande men det som är bra är verkligen bra. Mina favoriter, förutom Like This, är Jasmin et Cigarettes, Vraie Blonde, Don’t Get Me Wrong Baby…I Don’t Swallow, Fat Electrician och Palma de Rossy. Den sistnämnda är en floriental i stil med Coco Mademoiselle.

  2. Du är underbar när du beskriver dofterna! /N

%d bloggare gillar detta: