London, del 1: shopping

God morgon! Jag har sovit som en prinsessa i min egen säng, fast jag saknar stadsbruset utanför fönstret och BBC på morgonen innan man hoppar in i duschen.

Vill ni se vad jag har shoppat?

The loot! Och när jag satt och redigerade bilden kom jag på att jag glömde min roll-on från Garnier, men den såg ni ju tidigare och jag ska recensera den längre fram i alla fall. 

Boots körde en 3-för-2-kampanj på hudvård från Soap & Glory, jag plockade på mig favoritmasken The Fab Pore, skrubben Greatest Scrub of All samt ögongelén Super Eyes, Super Eyes.

Litet prova-på-kit från Clarins med produkter ur Daily Energizer-serien. Krämen är för torr hy, så den sparar jag till natten, men det finns en lotion i samma serie, för fet hy, som jag tror att jag ska köpa. Doftar gott och citrusaktigt.

På tal om dofter och citrus – jag köpte bara en parfym, trots mina intentioner, och det blev Origins Ginger Essence som jag redan älskar. Jag är galen i ingefära!

Upptäckte att jag verkligen gillar deodoranter i sprayform, så köpte en stor flaska. Den här kostade mig futtiga £1.52 på Boots. (Så klart!)

Slutligen, mina skor från Topshop. Brogues i skinn med rosa creepersula, det kan fan inte bli mycket snyggare.

Det kommer fler inlägg om London under veckan,  jag ska visa min Sleekpalett (med swatches!) och så ska jag berätta om vad som hände vid Bobbi Brown-disken.

Comments

  1. Åhh vad mycket fint! Skorna är riktigt häftiga!

  2. Soap & Glory, mums!

  3. oh herregud, skorna!!

  4. Härlig shopping och skorna är verkligen sjuuukt coola! 🙂 Skönt att du är hemma välbehållen igen.

  5. Välkommen hem! Assnygga skor!!!

  6. Underbart shoppat! Fab pore är jag så himla nyfiken på!

  7. Fasen vilka snygga skor! Parfymen låter också underbar. Är också helt galen i ingefära- både doften och smaken.

  8. Oj, jag hade inte alls koll på att Origins gör parfymer… Du måste jämför spraydeon med LSS så jag vet om jag också ska köpa en sprayvariant eller inte. /N

  9. Trevligt med shopping!

  10. skitfina skor!

%d bloggare gillar detta: