Fröken Rosa recenserar: Garden of Wisdom Jen’s Green Tea Shea Cleanser

Det här är förmodligen den sista av rengöringar från Garden of Wisdom som jag testar då jag har bestämt mig för att hålla fast vid rengöringsoljan som jag är så förtjust i, och jag känner inte att jag behöver prova fler. Jen’s Green Tea Shea Cleanser är en lätt löddrande gelé som ser ut som avföring och doftar halväckligt av blöta, gröna teblad. Står man ut med utseendet och doften är det här en bra rengöring som jag tror passar de flesta hudtyper – den har passat mig ypperligt nu när min hy är lite fetare, men jag skulle absolut kunna använda den senare i höst då jag har en tendens att bli torr.

Sheasmöret hindrar huden från att bli uttorkad, aloe vera lugnar samt verkar antiinflammatoriskt (bra mot finnar, med andra ord) och grönt te tillför nyttiga antioxidanter. Jag förstår att det är en storsäljare!

Betyget blir medel – doften drar ner det samlade betyget, och då rengöringen i sig är rätt basic och inte gör några underverk så blir det 3,5.

I korthet: Bra rengöring som passar de flesta hudtyper.
Pris: Från $4.60 och uppåt, beroende på storlek.
Betyg:

Comments

  1. Jag har precis beställt en större strl av denna. Har aldrig upplevt att min hy känns så bra efter rengöring, det stramar inte och jag känner inte att jag behöver fukta upp den på en gång.
    Den ser ju lite småkonstig men jag tycker inte att doften är så besvärande eller också kanske det är en vanesak? Jag tyckte att Skin Friendly cleansern som luktar apelsin luktade hur äckligt som helst de första tre gångerna men nu så börjar jag gilla den. Kommer nog att testa några fler rengöringar med denna kommer att bli min bas skulle jag tro.

    • Jag använder ju den här på morgonen då jag är extra doftkänslig, och då känns det inte så himla trevligt att ha under näsan… fast doften försvinner rätt snabbt, som tur är. Vad kul att du har hittat en rengöring som funkar för dig!

  2. Håller med dig om doften. I början tyckte jag inte den var så farlig, men nu luktar den nästan…kiss eller nåt. Synd, för jag tycker den är riktigt bra på att ta bort makeup.

  3. Jag har redan hittat min ultimata ansiktsrengöring från GOW- Oats almond and honey cleanser. Jag har aldrig varit så nöjd förut och jag har aldrig någonsin varit helt nöjd med en rengöring. Jag är faktiskt lite chockad över det 😉 Och jag skulle aldrig hittat det om det inte var för din blogg ❤

%d bloggare gillar detta: