Fröken Rosa recenserar: Garden of Wisdom Cleansing Oil

Ni som hängt med ett tag vet att jag helst använder en rengöringsolja som basrengöring, för att ta bort all makeup – även kring ögonen – för att sedan gå loss med en skummande rengöring för att bli riktigt ren. Jag har testat flera oljor tidigare, och fast jag gillade både Dermalogicas Precleanse och Lumenes Revitalizing Cleansing Oil (som har utgått ur sortimentet) gillar jag varianten från Garden of Wisdom mer. Priset gör sitt, förstås, här får jag 120 ml för knappa 80 kronor, men framför allt älskar jag resultatet: ordentligt ren hy utan orenheter.

Själva oljan är lite fastare och mer trögflytande i konsistensen än andra oljor i genren, vilket jag gillar då det inte rinner mellan fingrarna lika lätt, men den är inte ett dugg svår att sprida ut över ansiktet. Dagens makeup och samlade smuts försvinner med en lätt massage, och sköljs enkelt bort med vatten.

Doften är härlig den också, då oljan består av en kombination av sötmandel, oliv- och hasselnötsolja – inget flottyrflott under näsan här inte!

I korthet: KÖP, för Guds skull.
Pris: Från $3.85 och uppåt.
Betyg:

Comments

 1. Men jag får anta att den fungerar bra som rengöring även om man inte kompletterar med annan rengöring, som du skriver att du brukar? Min hy blir vansinnigt torr speciellt på vintern så det skulle inte fungera med två rengöringar. Annars blir jag frestad att prova.

  • De senaste kvällarna har jag bara rengjort med olja och det har funkat hur bra som helst.

 2. Rengöringsolja förändrade mitt liv. Jag ser att den kommentaren verkar helt bisarr men för mig som haft cystisk akne i hela mitt vuxna liv innebar bytet till oljerengöring att jag numera är i stort sett fri från akne. Dermalogica Precleanse var ok men jag älskar Cliniderms Smoothing Oil. Skall beställa den här från GOW nästa gång.

  • Cliniderms olja och jag kom inte riktigt överens, gillar den inte alls faktiskt.

 3. Rengöringsolja låter spännande, det har jag aldrig testat. Är onekligen sugen på att klicka hem något från GOW men jag vet inte riktigt vad det skulle vara :p svårt det där!

  • Klarar mig inte utan rengöringsolja, så bekvämt att slippa kladda med separat remover.

 4. Blir mer och mer sugen på att prova GOW!

 5. men helvetet! har precis lagt en beställning och satt och velade om jag skulle slänga ner en olja i korgen också men hoppade i sista minuten. och nu ångrar jag mig. såklart!

 6. Nu blir jag jättesugen på att testa en olja med nästa beställning. Synd bara att det blir om ett par månader. Min senaste beställning ligger nämligen hos Posten och väntar på att jag ska komma och hämta den. /N

Trackbacks

 1. […] från Garden of Wisdom som jag testar då jag har bestämt mig för att hålla fast vid rengöringsoljan som jag är så förtjust i, och jag känner inte att jag behöver prova fler. Jen’s Green […]

 2. […] Milt och skonsamt! Favoriten kommer såklart från Garden of Wisdom, och som jag har recenserat här. Dela med dig:TwitterE-postFacebookLike this:GillaBli först att gilla denna post. Filed Under: 31 […]

 3. […] jag läst klart mejlet slog det mig också om att jag måste köpa en ny flaska rengöringsolja, för jag står inte ut med tanken på att vara utan. Och en ny BHA Tonic… Dela med […]

%d bloggare gillar detta: