Nya dofter hos HQhair: Caudalie fragrances

Hudvårdsmärket Caudalie lanserar tre stycken limited edition-dofter i sommar, vilka finns uppe nuHQhair, och som jag fått info om via en presskontakt på nämnda sajt.

Dofterna representerar morgon, eftermiddag och kväll – fast man kan såklart använda dem när som helst – och är alla inspirerade av Caudalies vingård.

Fleur De Vigne (morgon) kombinerar svarta vinbär med grönt te, som värms upp av en lätt träig bas av sandel- och cederträ.

Zeste De Vigne (eftermiddag) är den som lockar mig mest, med sina syrliga citrusoljor, ekmossa och patchouli – en riktig sommardoft!

Thé Des Vignes (kväll) är mer koncentrerad än dagdofterna, och skapades för att symbolisera skymning. Här trängs ingefära (mmmm) med apelsinblomma och jasmin, och sägs vara den mest passionerade av de tre.

En flaska på 50 ml ligger på mycket överkomliga £25 och då det alltid är gratis frakt hos HQhair samt ingen risk för tull, tycker jag att det är ett fynd. Jag är himla sugen på Zeste De Vigne!

Comments

  1. Jag har spanat på de där hos Feelunique och där kostar de bara £21:25 och de har ju också gratis frakt men jag vill gärna provlukta först. Flaskorna ser urfina ut – sådär fräscha.

  2. Thé Des Vignes låter underbar. Det kan inte bli fel med ingefära och jasmin 🙂

%d bloggare gillar detta: