Fröken Rosa recenserar: Burt’s Bees Beeswax Lip Balm & Lip Shimmer

Jag har haft de här båda produkterna hemma ett bra tag, så en recension är väl på plats? Läppbalsamet i burken använder jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det har en ganska tunn konsistens som smälter in fort i läpparna och gör dem sammetsmjuka. Mentholen i balsamet gör att det sticker lite i läpparna, men det är inget som känns obehagligt. Trots att det är så pass tunt och icke-fett i konsistensen är hållbarheten mycket bra, med ett extra plus i kanten för att det inte kladdar.

Lip Shimmer känns också vårdande och skönt, fast här har man stöpt det i stiftform och tillsatt lite färg. Det både doftar och smakar mint. Jag gillar den subtila färgen – jag har mauviga Watermelon – och det fina skimret, och då det är så litet slinker det lätt med i väskan.

I korthet: Bra och naturliga läpprodukter.
Pris: 39 kr för burken, 79 för stiftet.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

  1. åh, är sugen på lip skimmern!

  2. Jag har både en sån burk och ett sånt stift hemma och även ett av de vanliga läppceraten. Läppceraten är toppen, jag har haft flera stycken i perioder, men de andra produkterna har jag inte testat ännu, låter rätt lovande. Det låter i din text som om de är riktigt bra, men sen får de bara en trea i betyg, var de verkligen inte värda mer?

    • De är bra, men inte 4-plusbra. Vad jag kanske skulle ha lagt till i texten är att det är bökigt att få upp balmet ur burken i och med att det är ganska hårt.

  3. Jag gillar verkligen deras stift!

%d bloggare gillar detta: