Saker jag funderar på just nu

…Är Lostmar’ch Iroaz den ultimata rosdoften? Eller?

…Räcker det om jag tar med mig Naked-paletten till London? Och vad ska jag ha för rouge?

…Varför en parfym som heter Rien (=ingenting) doftar allt annat än ingenting?

Comments

 1. Appropå Naked-paletten… du behöver inte leta efter den åt mig eftersom den verkar dyka upp lite då och då på Beauty Bay. Men stort stort tack för erbjudandet ❤

  • Okej, då vet jag det! 🙂

  • Katarina (Bjooti),
   Ville bara tipsa om att Nakedpaletten finns på lookfantastic idag! Upptäckte det precis, och beställde en efter att ha velat fr länge senast de var inne. Gratis frakt och 32 pund. Förresten är det toppenkul att du börjat blogga igen, du var saknad!!!

   Des (Fröken Rosa): Du fick upp mina ögon för GOW, så jag är inne på min 4e runda därifrån nu, tack! Och tack för en toppenblogg, gillar att kika in och bli inspirerad både av dig och många andra här!

 2. 1. Det finns ALLTID alternativ, frågan du bör ställa dig om du skall fortsätta leta.
  2. Har du MAC Blooming blush? Perfekt beige-rosa i en helt neutral nyans
  3. Kanske för att den doftar som *ingenting* annat? Är det L’air du Rien eller Petit Rien då syftar på?

  • 1. Jag vill gärna testa Miller Harris Fleur du Sel innan jag bestämmer mig, den ska tydligen också vara inspirerad av Bretagne.

   2. Det lutar åt Benefits Coralista eller något annat koralligt rouge.

   3. Etat Libre d’Orange. Rök och läder som mjukas upp senare av vanilj och rökelse. Jag tyckte inte om den.

 3. Nej, jag är inte heller förtjust i ELdOs Rien trots att doftnoterna borde tilltala mig. Det gäller överlag för det märket. Tyvärr får jag ändå säga, prisläget och inspirationen är ju uppiggande om inte annat.

  • Min första tanke var att jag ville tvätta av mig parfymen, men jag höll ut i hopp om att den skulle förbättras. Det gjorde den inte, tyvärr. Ja ja, man kan ju inte gilla allt.

 4. Miller Harris Fleur de Sel är en annorlunda parfym, fin men mycket svår att ha på huden. Den skulle göra sig perfekt som doftpåse till garderoben eller linneskåpet! Doften är så karg och otillgänglig (salt/mineral/karg natur med vindpinade små klippväxter) och personligen behöver jag ha lite värme i mina parfymer för att känna mig bekväm med dem. Ska bli intressant att höra vad du tycker när du provat.

  • Jag åker ju till London om en och en halv vecka och eftersom vi ska dricka te i deras flagship store, tänkte jag passa på att sniffa mig genom sortimentet. 🙂

%d bloggare gillar detta: