Det grönögda monstret sticker fram sitt huvud

Var är min beställning?

Jag är trött idag efter att ha suttit uppe till midnatt och kollat på Big 4-konserten på SVT (Metallica var överlägset bäst), följt av fyra timmars sömn, följt av en lång dag på jobbet, så jag orkar bara gnälla på att min senaste Garden of Wisdom-beställning inte har kommit än. Både Venus’ Vanity och LipGloss Bitch fick sina rekordsnabbt medan jag inte ens har fått mail om att beställningen är skickad… och då la jag ordern den 26/6.

Jag vill ju bara ha mina grejer! 😦

EDIT: Jag har mailat fram och tillbaka med Jen på GoW, och det verkar som om min beställning plockades ihop men sedan ”försvann” ur systemet. Den ska i alla fall skickas idag.

Comments

 1. Nää vad orättvist! Har aldrig beställt från dem men det låter konstigt att de inte ens skickat den än. Maila?

 2. Fint monster 🙂 Trist med paketet 😦 Jag väntar också på lite grejer som Posten verkar tjyvhålla på alldeles onödigt länge. Jäkla Posten!

 3. Trist, maila dem och fråga, kanske är det någon produkt som är slut och så håller de på ordern bara därför…? Jag älskar Mike Wasovski, han är så himla go!

 4. Metallica är alltid överlägsna, oavsett! 😉 Och trist att dinbeställning inte kommit än, jag väntar också massa grejer (dock inte GoW) och längtar ihjäl mig!

 5. På tal om GoW så måste jag fråga dig om råd. Jag beställde en del grejer för ett tag sen men tyckte att min hud blev mycket sämre när jag använde produkterna. Jag fick finnar som aldrig vill läka och när finnen äntligen är borta så har jag ett rött märke i flera månader efteråt. Har du nåt tips på hur man får bort finnar och röda märken? Jag har både Pumpken serum och Beta exfo tonic 2% och Majic coconut revival cream men inget verkar hjälpa. Min hud verkar må bra av Philosophys Hope in a jar men jag gillar inte konsistensen.

  • Lustigt att du nämner Hope in a Jar, jag funderade på att köpa en burk häromdagen. Vad gäller dina hudproblem måste jag nog tyvärr ge samma råd som jag själv fick, att maila GoW och fråga.

 6. Jag beställde den 27:e och fick mail om att den skickats den 1:a så då kanske det kommer snart 🙂

 7. Emma P says:

  Jag fick paket från dem idag, tror att det är ganska precis en vecka efter att jag la beställningen…

%d bloggare gillar detta: