Klickklick hos Benefit

Har ni sett att Benefit har lanserat en ny mascara? They’re Real! heter den och utlovar lååååånga, böjda och separerade fransar med lösögonfranseffekt. Vi får väl se om den håller vad den lovar! BADgal Blue fick också följa med i beställningen – jag har varit på jakt efter en blå mascara att matcha med min kajalpenna från Yves Rocher, och eftersom den ska utgå ur sortimentet kostade den bara $13. Ka-ching!

Comments

 1. Jag har den nya mascaran här hemma, har testat den och tycker jag nog inte att den håller allt den lovar, men den kanske blir bättre när den inte är helt ny. Hoppas att du blir nöjd med den 🙂

  • Fast vilken mascara håller egentligen ALLT reklamen lovar? Man får ta det med en nypa salt. 😉

 2. Väldigt sugen på den nya samt cha cha cha tint.

 3. Hoppas They’re real är lika bra som den verkar. Borsten ser ju ok ut. Eller ja, det är väl svårt att veta egentligen 😉

 4. Jag har tänkt säga det här länge men alltid glömt. Du gör väldigt fina små bildkollage! Jag önskar jag visste hur man gjorde. Tips tas tacksamt emot:)

  • Tack! Jag jobbar i Photoshop och har gjort i flera år, och ändå känns det som om jag bara skrapat på ytan. Hos http://www.polyvore.com/ kan man tydligen göra fina kollage utan programvara, kanske testa det?

 5. Tänker haffa ett exemplar av den mascaran när jag åker till Spanien om den finns där då. El Corte Ingles i Puerto Banus har en jättefin Benefit-disk.

  • Åh, det var länge sedan jag var i Puerto Banus! Är det där ni hyr hus på sommaren?

%d bloggare gillar detta: