Inte utan mitt serum!

Serum. Kan inte leva utan dessa när jag väl har börjat. Här är några jag använder dagligen, och ett par som bara står i badrumsskåpet.

Manuka Honey Serum och Cafe AntiOx Serum har ni kunnat läsa om tidigare, men den lilla flaskan med Blueberry Exfo Serum är en ny bekantskap som jag tycker mycket om. Den exfolierar milt med hjälp av blåbär, och är ingenting ssom svider, sticker eller irriterar.

Avènes Soothing Hydrating Serum har jag inget behov av just nu, men den var mycket omtyckt i vintras då den lyckades hålla min hy från att bli alldeles uttorkad av starka vindar. Cliniques Even Better Dark Spot Clinical Corrector vann jag i Cliniques adventstävling förra året, men har knappt använt sedan dess. Kanske fortsätter i höst.

Vad tycker ni om serum? Måste eller miss?

Comments

  1. Stort måste! Jag älskar Banana healing serum och Concord grape anti-.oxidant serum från GoW. Mirakelprodukter kort och gott.

  2. Jag gillar L300 från Apoteket. Det känns att den går in i huden och återfuktar. En annan jag använde mycket i vintras var Lumene Sensitive, inbillade mig att den lugnade huden. Men L300 fuktar bäst, och det är utan en massa silikoner.

%d bloggare gillar detta: