Topshop Crayons

Efter mitt inlägg igår om Topshops makeuplinje råkade jag av någon anledning befinna mig i butiken på Sergelgatan – som har supergulliga expediter, för övrigt – och lo and behold, ett helt ställ med smink uppenbarade sig! Tyvärr var inte mitt sällskap intresserad av mitt swatchande, så till slut blev det bara en penna i nyansen Pewter.

Pewter är en urtjusig grågrön nyans med skimmer men utan glitter. Vad jag kunde se har ungefär hälften av Crayon-pennorna glitter i sig, resten är skimriga eller matta. Storleksmässigt är de rätt små, typ hälften så stora som jumbopennorna från NYX. Priset? 99 kr i Sverige, £5 i England. Hörde jag inflation? Mmhmm.

Comments

  1. Ser fint ut. Själv har jag inte lyckats få nyx pennan att fungera på mig. Tror jag använder hel underlag eller något. Det blir alltid grynigt och klumpigt på mig.

  2. Vilken trevlig färg!

  3. Vilken läcker färg!

Trackbacks

  1. […] jag träffade Tina och Sanna för en fantastiskt trevlig (och god!) middag och rosé. Jag testade den nya pennan från Topshop, som inte håller måttet som eyeliner men är helt okej att sudda ut över ögonlocket. Jag […]

%d bloggare gillar detta: