Fröken Rosa recenserar: Yves Rocher Lash Plumping Mascara

Yves Rochers Lash Plumping Mascara beskrivs som en mascara med ”en crèmeformula med lång hållbarhet som omsluter varje frans för att ge fylliga ögonfransar”, och ”en borste som ger en ‘borstad’ effekt och som kommer åt alla ögonfransar – även de allra minsta”, och medan jag inte kan klaga på hållbarheten – den sitter på plats utan att smula eller kladda, även i svettigt klimat – så pumpar den sannerligen inte upp mina fransar. Volymen är i princip obefintlig, vilket är rätt dåligt för en volymmascara, så fast fransarna separeras och inte klumpar ihop, blir det ett högst medelmåttigt betyg.

Är du ute efter en vardagsmascara som bara ger lite definition till fransarna, och dessutom för en billig peng, så köp den här. Vi andra letar vidare.

I korthet: Mascara som visserligen sitter på plats men som inte är något speciellt.
Pris: 109 kr.
Betyg:

Produkter utskickade för recension. Mina åsikter är mina och har inte påverkats av tredje part. Se gärna min policy för mer information.

Comments

  1. Hur länge brukar du testa en mascara innan du recenserar? Anledningen till min fråga är nämligen att jag ofta tycker att mascarorna blir helt annorlunda efter sisådär två veckor än de var från början, de ”tjockar” till sig då. Jag brukar inte gilla nya mascaror utan jag tycker nästan alltid bättre om dem när jag använt dem en tid. Få mascaror är bra vid första användningen.

    • Den här har jag visserligen bara kört med ett par dagar, men jag tror inte att jag kommer att ändra uppfattning – i så fall ändrar jag också recensionen.

  2. Håller med Ninni, en del mascaror behöver ”ligga till” sig.
    Jag har denna mascaran, fick den som gåva från YR vid nåt tillfälle, jag tycker den är bra!
    Fast jag kommer nog att köpa Body Shops vattenfasta som du recenserade för ett tag sedan. Jag vill helst ha vattenfast.

%d bloggare gillar detta: