Favoritmatchning: blått och orange

Jag älskar att matcha färg med färg, och en favoritkombo är blått och orange. Här har jag parat ihop Essies Braziliant, som släpps med sommarkollektionen, och ballerinaskor från Ballerina Closet.

Comments

 1. Jag tror att jag måste köpa mig ett par skor! Tack för tipset! (min plånbok hälsar inte tack, dock). Håller med om att blått-oranget är en finfin kombination! Brukar köra det på ögonlocken – blev skrämd första gången när expediten målade mig, men kom fram till att det var ju riktigt snyggt!

  • Berätta hur de är i storlekarna om du beställer, jag behöver nya ballerinor men alla jag provat hittills har varit för stora.

   • Det verkade väl som om dom skulle ha en butik på Drottninggatan i Stockholm? Tänkte gå dit när jag återvänder norrut och prova på plats helt enkelt. Hör av mig då!

    • Det visste jag inte, jag trodde att det bara var på nätet! Får ta och gå dit då.

 2. Snacka om läckert!

 3. Supersnyggt! Riktigt bra inspiration till en ögonmejk.

 4. Lisa Sockerrus says:

  Hej! Jag hittade din blogg när jag letade efter bloggar med Pretty Young Thing -Theme. Jag var nyfiken på ifall man måste ha wordpress.org för att använda den eller om det räcker med att man har wordpress.com. Ser att du har .com 🙂 Tycker du att theme’t fungerar bra?

  Ha en riktigt härlig torsdag! 🙂
  /Lisa

  • Hej! Det går bra med .com, och jag har inte haft några problem med användarvänligheten. Jag fick pilla lite med inställningarna innan jag fick det som jag ville ha, men nu är jag nöjd. Bra också att man får pengarna tillbaka inom 30 dagar om man inte är nöjd.

   Ha en fin dag! 🙂

   • Lisa Sockerrus says:

    Vad bra! 🙂 Hade inte läst att man får pengarna tillbaka om man inte är nöjd – Det är ju jättebra!
    Tack för det snabba svaret 🙂

    Ha det bäst! 🙂

 5. Bästa färgkombon!

 6. Vilken härlig kombo, min favorit är blå-lila. Så himla himla fint och man kan alltid hitta grejer som ligger precis mittemellan också!

%d bloggare gillar detta: