Öppet brev till Lumene

Till marknadsansvarige —

Jag har varit en trogen användare av er rengöringsolja Revitalizing Cleansing Oil ett bra tag nu, och jag blev förfärad – förfärad! – när jag upptäckte att den tydligen har slutat säljas.Jag hoppas innerligt att detta är något tillfälligt från er sida, annars måste jag tyvärr säga upp bekantskapen.

Med förhoppning om bättring,
Fröken Rosa

Annonser

Comments

 1. Åh va trist det är när favoriter tas bort ur sortimentet! Jag saknar också en borttagen favorit från Lumene… Arctic touch Gentle Exfoliating Cream.

 2. Lumene håller på och gör om förpackningarna som bäst och därför utgår de gamla flaskorna och burkarna men så vitt jag har förstått så kommer produkterna inte att ändras…

 3. Har du provat Cliniderms motsvarande olja? Den är också jättebra!

  • Jo, den är bra…men inte lika bra. Jag panikköpte en flaska nu eftersom jag var desperat, men det lutar åt att jag går tillbaka till Dermalogicas Precleanse. Eller så kanske jag testar Shu Uemuras omtalade olja.

 4. Alltid trist när favoriter försvinner… Min favoritansiktsmask från Decléor togs bort, och jag har ännu inte hittat någon lika bra. 😦

 5. Linda Johansson says:

  Jag har varit väldigt irriterad på Lumene sedan de gjorde om och förstörde eyeprimern + minskade storleken OCH höjde priset. Men visst, jag är mer nöjd med Too Faceds eyeprimer, den är bättre än Lumenes.
  Men det som verkligen förstörde för mig var när de gjorde om formulan på min dag- och nattkräm. De kostar 300 kr st och det är precis på gränsen för min ynkliga budget. Nattkrämen kan jag fortfarande använda men den känns inte prisvärd längre.
  Dagkrämen fick jag en allergisk reaktion av + att den luktade fruktansvärt illa. Nu måste jag hitta ersättare och det är jättesvårt med tanke på min känsliga, torra hy som väldigt lätt får tilltäppta porer och (allergiska) reaktioner. Jag orkar inte leta! Allt jag har hittat som verkar fungera kostar minst 400-500 kr, det har jag inte råd med. 😦

  • Jag vet att det är tjatigt, men har du funderat på testa Garden of Wisdom?

%d bloggare gillar detta: