Fröken Rosa recenserar: Trilogy Certified Organic Rosehip Oil

Som många andra med blandad och fet hy kände jag mig tveksam till om en ansiktsolja verkligen kunde vara något för mig, men då tjejerna på den irländska skönhetsbloggen Beautie alltid hyllar Trilogys nyponolja och recensionerna på MUA likaså, chansade jag och beställde en liten flaska på 20 ml. Jag är mycket glad att jag gjorde det.

Trilogy’s produkter baseras huvudsakligen på certifierat ekologisk nyponolja, en olja full av näring och essentiella fettsyror som återställer huden till en jämn och frisk nivå. Nyponolja är en ultrafin olja som absorberas omedelbart och låter huden andas medan den verkar. Oljan hjälper till att reducera fina linjer och pigmentering samt återuppbygger hudens fuktbalans. Den ger näring och fukt åt torr eller väldigt torr hy, hjälper huden att förnyas och ger huden en normal elasticitet och motståndskraft.

Trilogy Rosehip Oil är extrakterad från frön av certifierat organiska nypon vid låg temperatur och med en process som bibehåller de unika kvaliteterna med oljan och säkerställer att Trilogy nyponolja är av den bästa premiumkvalitet som finns, med 80% essentiella fettsyror.

 – från e-beautyshop

Oljan är doftfri, torr i konsistensen och lätt att massera in. Två droppar räcker på dagen – jag kan ha foundation ovanpå utan att den glider av, men där får man testa sig fram – och tre till fyra till kvällen. Den går även att mixa med valfri fuktkräm, om man vill det. Min hy känns sammetslen och inte alls fet, bara återfuktad och balanserad. Jag använder även oljan under ögonen i hopp om att bekämpa mina fina linjer, och där funkar den precis lika bra.

Jag älskar hur min hy ser ut efter insmörjning. Den är inte röd eller irriterad, utan jämn i tonen och full av lyster. Eventuella torra fläckar är ett minne blott, och jag har heller inte märkt någon ökning av plitor eller pormaskar.

Nyponolja finns även till ett lägre pris hos till exempel Garden of Wisdom.

I korthet: Magi i en liten flaska.
Pris: Billigast hos feelunique.com, £14.40 för 20 ml.
Betyg:

Comments

  1. Den där låter riktigt spännande!

  2. Jag har också fet hy och kör ett speciellt ”face butter” som jag köpt på LUSH. Tyvärr görs det inte mer och jag är inne på min sista så nyponolja ska jag absolut checka in. /N

  3. Du har helt rätt, magi i en liten flaska!!

Trackbacks

  1. […] – i hopp om förbättring. Som tur är har jag snälla grejer hemma, som rengöringsolja och Trilogys nyponolja, som jag tycker så mycket om. Fortlöpande rapportering […]

%d bloggare gillar detta: