Nya leveransalternativ hos Garden of Wisdom

Har ni sett att Garden of Wisdom har nya leveransalternativ?

1st Class International NOT over 4 oz, till exempel, är perfekt när man beställer prover, och 1st Class International 4 oz to 8 oz om man inte lyckas fylla en flat rate box för $13.95. Det förstnämnda alternativet i synnerhet tycker jag är toppen!

Comments

  1. Jag beställde därifrån förra veckan. Nu när du skrivit så mycket positivt blev jag ju bara tvungen att testa 🙂 Vad man bör tänka på är att när det gäller det förstnämnda alternativet så kan man bara beställa produkter som väger max 3 oz eftersom det tillkommer 1 oz i packmaterial. Jag tyckte jag var jättesmart som beställde exakt 4 oz och såg detta EFTER jag genomfört och betalat beställningen. Deras kundtjänst var dock super, så dom skulle fixa så jag får så jag får alternativ nr 2 och då passade jag på att lägga till ett par saker 🙂

    Förresten, har du råkat ut för att betala moms och postens hanteringsavgift någon gång? Har beställt från USA två ggr och sluppit, men då har summan jag beställt för inte varit så hög ($35-40) att jag funderar på om det är därför jag sluppit. Hur mycket brukar dina beställningar ligga på på ett ungefär?

    • Ja, det är därför det första alternativet är så bra för prover på 0.25 oz eller 0.5 oz. Man får plats med en hel del.

      Jag har aldrig åkt på extraavgifter när jag beställt från USA, det har dock hänt mig en gång och det var när jag beställde från Strawberrynet. Mina beställningar från GOW brukar ligga på mellan $20 och $30, frakten ej inräknad.

  2. Åh vad bra att de har vettiga fraktalternativ!Jag blev supersugen på att köpa just precis nu:)

%d bloggare gillar detta: