Majfavoriter!

Några av mina favoriter den här månaden:

– The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder i Medium Matte, 175 kr. Välpigmenterad bronzer som omedelbart ger ett solkysst intryck och värme till ansiktet. Jag har bara haft det i ett par dagar, men det har snabbt blivit en favorit och snudd på omistligt i min dagliga sminkrutin. Finns ute i butik imorgon.

– Trilogy 100% Natural Certified Organic Rosehip Oil, från £14.40. Min hy känns sammetslen när jag har smörjt in mig med denna nyponrosolja och gör att den känns återfuktad utan att bli fet. Recension kommer snart!

– Garden of Wisdom Majik Anti-PopUp Blemish Gel, från $5.30. Lättflytande gel som effektivt tacklar blemmor, pormaskar och milier utan att torka ut huden. Jag använder denna dagligen som punktbehandling.

Comments

 1. ninnisdatainfo says:

  Spännande grejor!

 2. Oljan tillhör en av mina absoluta måsten numera!! Funkade fantastiskt under dagkrämen när det var som kallas den här vintern!

 3. Jag köpte Trilogy travellers kit med Cream Cleanser, Hydrating mist toner, Vital Moisturizing cream, Ultra Hydrating body cream och Gentle Facial Exfoliant. Krämerna var jag inte imponerad av, skrubben använde jag bara på händerna då jag inte använder mekanisk skrubb i ansiktet men den kan nog funka, kornen var små och många. Rengöringen och ansiktsvattnet har jag faktiskt köpt fullstorlek av, särskilt rengöringen är jag riktigt förtjust i särskilt på vintern då jag föredrar krämvarianter. Sminkar man sig väldigt mycket behöver man nog en rengöringsolja innan men annars funkar den fint som ensam rengöring.
  Höll på att glömma, när min olja tog slut köpte jag CoQ10 Booster Serum men den lever inte upp till förväntningarna riktigt, tycker Nyponoljan funkar betydligt bättre.

  • Tack för svaret – jag har också tittat på det där kittet då jag är så himla nöjd med oljan, men just krämrengöringar känner jag mig tveksam till eftersom jag har kombinationshy. Tror dock att jag ska beställa kittet ändå, det var ju så billigt hos Feelunique.

 4. Anja Andersson says:

  Vilket bra tips med oljan från Trilogy, jag hade ändå tänkt lägga en beställning på Feelunique snart. Jag har fått problem med min hud nu det sista, brukar aldrig få finnar men har börjat få lite finnar här och där. Tror att det kan bero på att jag testat massa nya grejer från GoW så huden inte hinner vänja sig mellan varven, tycker att det är lite svårt när man ska beställa från GoW för det finns så otroligt mycket att välja på så det är svårt att hitta rätt tycker jag.

  • Oljan är helt underbar och väl värd ett köp. Jag tycker själv att min hy har blivit mer balanserad sedan jag började använda den, men jag avvaktar ett tag med slutgiltigt omdöme.

%d bloggare gillar detta: