Honey Bronze

Igår var jag och ett gäng tjejer bjudna på vin, mezemiddag (gudomlig!) och presentation av Body Shops bronzingkollektion Honey Bronze. Tyvärr var jag tvungen att gå tidigare än jag önskade då jag skulle upp och jobba dagen efter, men jag hade utomordentligt trevligt där jag satt och gaggade med Tina och Sanna. Stort tack till Kicki som drog ihop gänget, och Karin och Josephine från Body Shop!

Alla produkter innehåller Community Trade-producerad honung och bivax från Etiopien och Kamerun, som verkar mjukgörande och fuktighetsbevarande. Jag som fick känna på produkterna igår kan lova att det här är bra grejer!

Shimmering Dry Oil (245 kr), Bronzing Powder (175 kr), Lip Nectar i nyansen Honey Bunch (135 kr)

Bronzing Gel For Face (165 kr), Brilliance Powder (195 kr), Big and Curvy Waterproof Mascara (145 kr)

Kollektionen släpps 23 maj, och jag kommer att visa upp produkterna närmare allteftersom. Är det något särskilt ni är nyfikna på?

Body Shop inleder också under våren ett samarbete med Sveriges Biodlares Riksförbund för att stödja det viktiga arbetet att bevara mångfalden bland insekter – personligen avskyr jag insekter, men visst – och donerar därför 20 kr per såld produkt ur Honey Bronze-serien till Sveriges Biodlares Riksförbund under perioden 23 maj-15 juni. Pengarna som samlas in går oavkortat till fonden Biodlarnas Vänner med syftet att öka antalet bisamhällen i Sverige.

Comments

 1. marybeth says:

  Jag är jättenyfiken på Shimmering Dry Oil så du får väldigt gärna skriva något om den ganska snart.. Jag har tittat på Nuxes dito i flera år men känt att nja, lite dyrt. Denna kanske kan vara något istället även om den kanske inte är så mycket billigare? Jag vet inte riktigt vad priserna ligger på.. Men nice med community tradead honung osv..

  • Oljan från Nuxe kostar väl 300-nånting? Jag testade den här oljan lite snabbt på handen, och blev väldigt förtjust. Doftar underbart också.

 2. Jag röstar också för oljan 🙂

 3. Det låter både gott och trevligt! Jag tycker att denna TBS-kollektionen set lite mörk ut på de flesta bilder. Mörk, men fin. Nu behöver jag kanske inte fler bronzers just nu, men jag måste nog ändå spana in dem…

  • Jag var också orolig för nyanserna, menom man undantar glitterpudret – som är vääääldigt glittrigt – så kan jag lätt få dom att funka för mig. Bronzern finns ju i fyra olika nyanser, den på bild är 03 Medium Matte.

 4. Tråkigt att du inte kunde stanna längre. Å andra sidan kanske det var smart gjort med tanke på hur jag mådde dagen efter. 😉

 5. Jag är nyfiken på mascaran!

%d bloggare gillar detta: