Jag är en konvertit…

…och sällar mig till skaran som älskar deodoranten Lady Speed Stick! Den luktar gott, kladdar inte av sig på mina kläder, och håller mig torr under dagen. What’s not to like förutom att den inte finns i Sverige? Jag fick mitt exemplar av N från Glitter Sisters – tack så mycket!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig redo för årets fest med kollegorna. Det kommer som vanligt att bli legen- wait for it -dary!

Annonser

Comments

 1. Fasen- finns den bara att få tag på i USA? Letar fortfarande efter den perfekta deodoranten.

 2. Ännu en LSS-fantast! Kul att du också gillar den! /N

 3. Ska kolla efter den i Spanien i sommar, vet du om den finns där? Ha en jättekul kväll nu, jag ska på firmafest på torsdag nästa vecka, det ska bli superkul. Jag är nog lite partisk för jag sitter med i vår festkommitté, hihi.

 4. Jag har haft den för ett tag sedan. Den kommer i många olika dofter. Finns att få tag i nästan alla länder, förutom Sverige!

 5. Johanna says:

  Fasen va surt att den inte finns i Sverige! Alla som provar verkar älska den..men jag har en favorit så jag klarar mig ändå, mitt tips för alla som letar efter en toppendeo är: Dermosil deodorant roll-on från Dermoshop.se -den bästa jag provat, tror inte att man kan lukta sunkigt med den på. 🙂

 6. älskar’n också! köper alltid på mig när jag är i usa, och började använda den när jag bodde där för tio år sedan. panik när mitt förråd tar slut! 😉

  ninni: nej, i spanien finns den inte vad jag såg under mina två år där. men jag har hittat den i turkiet, syrien och flera andra länder jag inte minns nu.

Trackbacks

 1. […] blev påmind om min gamla favorit deodorant –  Lady Speed Stick och var sugen att testa den igen och väcka […]

%d bloggare gillar detta: