Älsk!*

Mitt favoritrouge just nu heter Lush och kommer från Make Up Store. Det är himla svårt att fånga på bild, även efter justeringar, och det är lite mer orange i verkligheten. I dosan är det superpigmenterat men väl på kinden blir det en fin tropisk glöd – lite korall, lite persika. Himla fint är det i alla fall! Vilket är ditt favoritrouge för tillfället?

*Jag använder aldrig det här ordet i andra sammanhang än på bloggen.

Annonser

Comments

 1. Det ser fullkomligt lovely ut! Lite som en matt variant av NARS Orgasm som är min favorit just nu när jag efter den soliga påskhelgen fått lite sol i ansiktet. /N

 2. Håller med, vacker färg! 😀

 3. Det är underbart, mitt favoritrouge just nu är Fresh från Make Up Store, matt och rosa! 🙂

 4. Rimlig ordanvändning 🙂 Ser jättefint ut!

 5. ååh så fint! Mitt favoritrouge just nu är Fresh Rose som också är från Make Up Store! De är super bra tycker jag!

 6. NYX creamblush i nyansen Glow är min favorit för tillfället. Om jag vill fixera det använder jag det hjärtskärande vackra Exotic Shimmer från EL som är tonat från vitt till djupt persikofärgat med exakt avvägd mängd lyster utan att få porerna att bli framträdande.

 7. MUS blush är riktigt fina och det var nog det första blush jag köpte. Mitt favvo för tillfället är Pink Cult från MAC eller Deep Throth från NARS.

 8. Tyvärr är det från en vårkollektion, så jag är rädd att det inte kommer tillbaka. Så mycket gillar jag det att jag överväger att trots den löjligt höga prislappen köpa ett till och ha oöppnad för framtiden. Det är Guerlains Blush G ur deras vårkollektion. Love it!

 9. Från din beskrivning låter det ljuvligt. Min favorit på kinderna just nu är allt bronzigt men även Smashbox Blush Rush i ”Chiffon”.

 10. Oh så fint! Min favorit är Pink Cult från MAC eller Benefit Coralista, kan inte välja mellan dem två – älskar båda! 🙂

 11. Det är en av mina favoriter. Riktigt snygg som ögonskugga också! 🙂

 12. Jag kom på nu förresten.. Det är inte Lush du har? Ser mer ut som Lush än Lust.. Bara en tanke 🙂

 13. Vikab says:

  Min favorit sen ett år är skimriga mineralrouget Nyponros från Care of Lena.

Trackbacks

 1. […] Fröken Rosa har en ny rouge-favorit som ser ut att vara perfekt till sommarn […]

%d bloggare gillar detta: