Lyx vs budget: Gel eyeliner

Eyeliner i gelform är nog min favoritmetod när det gäller att markera fransarna. Den sitter ordentligt på plats under dagen och är relativt enkel att applicera, även för nybörjare. Idag ska vi kika lite på två alternativ, MAC:s Fluidline och Maybellines Lasting Drama Gel Eyeliner.

Fluidline kostar 175 kr för 3 g och finns i flera olika färger, medan Maybellines dito endast säljs i svart i Sverige – det finns fyra nyanser sammanlagt – och kostar 119 kr. Storleken är densamma som Fluidline. Maybellines gel eyeliner säljs med en tillhörande pensel, som faktiskt är riktigt bra och bara den värd priset.

Vilken är min favorit då? Svårt att säga, men jag lutar nog en smula åt Lasting Drama Gel Eyeliner. Den är lite, lite lättare att måla på än Fluidline, och så länge man är noga med att stänga locket ordentligt efter användning ska den inte torka ut. Nu vill jag att de andra nyanserna – brun, lila och grå – lanseras i Sverige!

Annonser

Comments

  1. Har sedan länge MACs Fluidline i Blacktrack. Då kanske jag ska testa Maybellines variant när min MAC torkar ut (för ta slut gör den ju inte!). Har du testat Bobbi Browns? /N

    • Jag har haft två stycken Blacktrack och de har båda torkat i burken trots att jag är supernoga med att stänga locket varje gång jag doppat penseln. Bobbi Browns variant har jag testat, i nyansen Forest Shimmer Ink, men där blev jag besviken då jag tyckte att det var rätt dåligt tryck i färgen och jag gillade inte konsistensen. Smashbox cream liners tycker jag är förfärliga, de ser fina ut i förpackningen men kladdar något otroligt på locket.

  2. Oh la la, du är ju expert på gel liners! Tack för tipsen! /N

  3. måste ju testas 🙂

  4. Brukar använda Toppits tjocka plastfolie och lägga som en sealer innan jag skruvar igen burken på min gel-eyeliner. Vet inte riktigt hur länge de ska hålla egentligen men tycker att konsistensen känns fräsch även lång tid efter köp.

%d bloggare gillar detta: