Pressutskick: Decléor Aroma Comfort

Imorse kom det en påse med lite spännande kroppsprodukter från Decléor, en kräm att använda efter hårborttagning och som ska minska hårväxten,och en så kallad ”gradual tanner”. Vi kikar lite närmare!

Post-wax double action gel

Innehåller essentiell olja av kryddnejlika som verkar djuprengörande i huden samtidigt som det tillsammans med extrakt av fibraurea recisa (en kinesisk växt som används i medicinska syften, min anm.) hämmar hårstånas återväxt med 92% efter 6 dagar. Huden lugnas efter epilering med aloe vera och lämnas återfuktad och mjuk med essentiell olja från magnolia.

Tub 125 ml, rek. pris 275 kr.

Gradual glow hydrating body milk

Återfuktar huden och ger den gradvis en elegant gyllene ton. I en lätt konsistens som smälter in i huden omedelbart, kombinerar denna formula lugnande extrakt av tahitisk vanilj med mjukgörande essentiell olja från magnolia.

Pumpflaska 250 ml, rek. pris 415 kr.

Gelén sägs funka på alla typer av hårborttagning (och alla områden utom ansiktet), inte bara epilering, vilket passar mig som är livrädd för all hårborttagning som involverar smärta – och kan det dessutom minska hårväxten så är det bara en bonus. Jag är också svag för doften av kryddnejlika.

När det gäller BUS är jag helt och hållet mest bekväm med gradvis fuskbränna då det funkar bäst på min extremt pigmentfattiga hud, så jag ser definitivt fram att hårdköra med Gradual glow hydrating body milk längre fram. Precis som rakgelén doftar den ljuvligt!

Comments

  1. Det låter som riktigt bra grejer! Det var länge sedan jag testade ngt från Decléor, men nu blir jag nyfiken!

Trackbacks

  1. […] Gardenia – min andra favorit. Igår smorde jag in mig med den gradvisa bus:en från Decléor och toppade med den här gardeniadoften, och herregud vilken superkombination. Blommigheten i […]

  2. […] skämdes en smula över mina kritvita ben, så nu är det brun-utan-sol som gäller! Jag kör med gradvis bränna från Decléor, det känns tryggt och man riskerar inga fula […]

%d bloggare gillar detta: