Köpguide Garden of Wisdom – så funkar det

Jag fick en kommentar tidigare i veckan med önskemål om en guide till hur man handlar hos Garden of Wisdom, och självklart ställer jag upp!

Välj Finished Products i sidospalten.

Välj sedan bland kategorierna. Jag väljer Serums.

Jag hoppade över en ruta – oops – men jag valde underkategorin Anti Oxidant and Nourishment Serums, och sedan ett serum jag är hemskt nyfiken på, Cafe Antiox Serum. Jag klickar på Add To Cart.

Min kundvagn! Ser allt okej ut är det bara att klicka sig vidare till Checkout.

Nu kommer den lite knepiga biten – vilket fraktsätt ska jag välja? Jag ska bara köpa en flaska serum á 1 oz, så jag klarar mig med det billigaste alternativet 1st Class International NOT over 8 ounces – och då räknar man med att emballaget väger 6 ounces. Handlar man mer gör man bäst i att välja det första alternativet på listan, en small flat rate box för $13.95. Gå nu vidare till nästa steg.

Hunky dory! Bara att scrolla ner och betala, antingen med kort eller Paypal. Några frågor?

Annonser

Comments

 1. Kan tillägga att man får plats med en shit load of produkter i fraktalternativet för 13.95:) GOW är grymma på att packa finurligt.

 2. Ah, tack! Du är super! 🙂

  • Och nu ska jag försöka hitta något serum på GOW för mina stackars uttorkade och irriterade kinder (efter denna eviga jävla vinter som är här i norrland).

   • Har du tittat på serumen med hyaluronsyra? Finns sample packs för olika hudtyper.

    • Oj, jag vet knappt vad hyaluronsyra är för något om jag ska vara helt ärlig 🙂 Har kollat in deras dry skin sample pack och är sugen på att beställa men vet inte om den skulle passa mig, har nämligen blandhy med fet t-zon men nu har torrheten på kinderna spårat ur mer än någonsin förut så det flagnar konstant och kinderna är röda och svider. Ska ta och läsa igenom och försöka hitta 3 som kan passa mig.

 3. Anja Andersson says:

  Nu känner jag att jag måste lägga en beställning på lite grejer, det svåraste verkar ju vara att välja produkter, det finns hur många som helst ju! Går du efter hudtyp eller läser du bara om produkterna och beställer det som verkar spännande?

 4. Superbra guide, ska nog ta och beställa lite grejer – har varit nyfiken på Pumpaserumet;)!

 5. Nu kunde jag inte hålla mig längre efter dina fantastiska beskrivningar utan beställde en hel hög med produkter. En liten fråga bara, finns det något sätt att följa min beställning på hemsidan? Hittar ingen möjlighet att ”logga in”.

  • Tyvärr finns ingen sådan funktion, det är en av bristerna tycker jag. Den andra är ordentliga produktbilder…

%d bloggare gillar detta: