Fröken Rosa recenserar: NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base

I ett ögonblick av tron att gräset är grönare på andra sidan övergav jag min älskade Paint Pot i nyansen Painterly för att testa ögonskuggsprimern från NARS. Jag ångrar det inte, för det är ju nyttigt att prova nytt då och då, men…

Det här är ingen dålig primer, det är bara inte min typ av primer. Jag vill gärna ha en utjämnande effekt på ögonlocket, och det får jag inte med NARS. Den passar utmärkt ihop med en kladdigare bas som NYX Jumbo Eye Pencil, och skuggan sitter på plats hela dagen tills det är dags att tvätta bort den. Däremot tycker jag inte att den funkar under en Paint Pot om man vill ha den senare som skugga istället för primer- jag har testat och tyckte att det blev veck – och den ger heller inget vidare ”tryck” i skuggorna.

Om man gillar Urban Decays Primer Potion eller Too Faced Shadow Insurance gillar man säkert Smudge Proof Eyeshadow Base också, eftersom det är samma typ av silikonbaserad primer. Applikatorn är i snedskuren skumgummi och en liten klutt räcker till hela ögonlocket.

Jag tycker som sagt att det är en bra primer i grunden, men då jag saknar en utjämnande effekt på ögonlocket samt mer ”oomph” i ögonskuggorna blir det bara ett medelmåttigt betyg.

I korthet: Bra primer av silikontyp, som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar.
Pris: €25 (narscosmetics.eu), $24 (Kiss and Makeup)
Betyg:

Comments

  1. Sminkhörnan says:

    Lite förvånande tycker jag. Nars som annars alltid levererar? Skönt att veta dock, så slipper man slösa de pengarna.

Trackbacks

  1. […] fler produkter? Bonusgåvan består av tre minivarianter av Eyeshadow Base (som jag recenserat här), Multi Protect SPF30 Primer samt Pore Refining […]

%d bloggare gillar detta: