Borstar från Sigma

Jag klickade hem ett par borstar från Sigma härom veckan, och gissa om jag blev glad när paketet damp ner i brevlådan dagen före julafton. Ska vi kika lite närmare?

F82 Round Top Kabuki

F30 Large Powder

Kabukin är supertät och stunsig, men samtidigt lenare än len, och passar perfekt till att buffa in flytande foundation. Puderborsten är stor, tät och fluffig – bästa puderborsten jag har haft!

Äger ni några borstar från Sigma?

Annonser

Comments

  1. Åh, jag har ett ”professional brushes complete kit” från Sigma och älskar borstarna, de är suveräna! Kabukin har jag däremot inte, men den lät ju väldigt bra, ska nog spana in den.

    • Jag provade den till mineralfoundation idag, och den är lika bra till det. Jag är mycket nöjd med mitt köp!

  2. Jag äger en kabukiborste som jag använder till min bare minerals-foundation och sen äger jag ett svart resekit också, vilket jag använder nästan varje dag! jag är sjukt nöjd!

  3. Sminkhörnan says:

    Jag gör ju inte det tyvärr, har sneglat vansinnigt många gånger men det har aldrig riktigt blivit av. Kanske en försenad julklapp?

  4. Jag har det rosa resekitet men jag har inte använt det så mycket än, har provat foundationborsten och den är helt ok. Kan tycka att den är lite vass ibland men ändå helt ok.

  5. Ser finfin ut båda två 🙂 Har tyvärr inte testat Sigma, men blir sugen.

%d bloggare gillar detta: