Söndagsfrågan: Julklappar

Jag vet att det är en hel månad kvar till jul, men jag är så sjukt pepp att jag inte kan låta bli. Vad önskar ni er i julklapp?

Jag vill ha en ny vardagsrumsmatta, för jag var dum nog att välja en vit och den är nu mer grå än vit… Så det hoppas jag på.

Annonser

Comments

 1. Hoppas du får en ny matta i julklapp 🙂

  Jag önskar för mycket saker, men hoppas på att få något av det jag önskar mest!
  Det jag behöver mest i julklapp är en ny kappa, ångstrykjärn och en personvåg.

  Presentkort på Åhléns, Kicks eller NK så att jag kan köpa smink och hudvårdsprodukter. Tidningsprenumeration på tidningen Tara, Svensk Damtidning och Elle.

  Ifall man får drömma på stort så skulle jag önska en sol- och badsemester för mig och mina barn i minst 2 veckor på ett all inclusive hotell. Ett dygn på ett SPA med mig och en väninna vore inte illa, allt betalt såsom alla mat, dryck och behandlingar.

  Jag lär nog inte få något av detta av tomten, men önska sig kan man ju alltid 🙂

 2. Hmmm, parfymen Baudelaire av Byredo + en helårsprenumeration av tidningen Allure 🙂

 3. Jag har precis skrivit klart min önskelista. Jag önskar mig Estee Lauders Extravagante Gold-palett, en badtermometer och OBH Nordicas nack- och axelmassage.

 4. I kategorin skönhet har jag bara en punkt ännu; ett bra travel brush set! Tycker det är lika jobbigt varje resa att behöva ta med dom minsta (vilket oftast är dom sämsta..) borstarna, och inte ha det man vill ha med 😦 Har sett fina set från både BB och LM!

%d bloggare gillar detta: