Söndagsfrågan: Vilken typ av deodorant föredrar du?

Själv använder jag just nu stickdeo, men föredrar definitivt roll-on då jag tycker att stickdeo smetar av sig på mina kläder – ni vet de där förhatliga vita strecken på svarta tröjor – och så torkar roll-on fortare.

Tipsa gärna om bra stickdeos, förresten, så kanske jag ändrar mig.

Annonser

Comments

 1. Roll-on helt klart. Har alltid haft det förutom en enda gång och det var mineralsticket från TBS som var riktigt dåligt. Roll-on is my thing.

 2. Roll-on här med, snabbt och smidigt! 🙂

 3. Rollon helt klart men huvudsaken den är bra, det finns inga som funkar längre…hm’s var den bästa innan de ändrade sin formula, nästan gratis var den dessutom, sen tyckte jag biotherm var bra, men inte nu längre…tips?

  • Jag älskar Vichys roll-on. Luktar gott, torkar fort, håller svetten borta hela dagen. 95 kr på Apoteket.

 4. Jag måste säga Dove’s stick anti white marks. Grym! Lätt den bästa jag testat!

 5. Älskar mina deodoranter från Secret (CrystalClearGel). De i gelé, de ger inga vita streck på kläderna och håller en torr hela dagen. De är kanonbra!

 6. Jag kör Sante Cristal deo. Helt naturlig och lämnar inte vita streck. Vissa kan ha problem med lukt när de går över till naturkosmetiska deodoranter men jag har inte haft de problemen. Skönt att veta att alla körtlar i och inhärheten av armhålan inte dra i sig massa kemikalier:)

 7. Håller med Des, Vichys roll-on. Håller suveränt och finns som både parfymerad och oparfymerad.

 8. Jag älskar Rosen Seriens Roll On, byter aldrig bort den. Förstår inte hur den kan funka så bra utan alluminiumklorid men det gör den. Fick bäst i test i Expressen:

  http://www.expressen.se/halsa/1.1456041/hall-dig-torr

  Ett stort plus är att den har en mild och neutral doft så den fungerar ihop med vilken parfym som helst.

 9. Biotherms stift är allra bäst, tycker jag.

 10. just nu använder jag en spraydeo från rexona girl tror jag att det är, faktiskt ganska bra! 🙂 luktar supergott, och eftersom att det är spray så är det inget av produkten som har varit på huden som far tillbaka till det fräsha inne i ”flaskan”.

 11. En sen kommentar på detta inlägg.

  Köper alltid roll-on, det är smidigast. Använde Vichys innan men 98 kr för en deo var lite väl saftigt. Nu använder jag istället Barnängens Extra Aktiv och den är faktiskt ännu bättre. Tror den kostar runt 30 kr och finns överallt.

%d bloggare gillar detta: