Katt bland hermeliner

Ibland känner jag mig rätt ensam om mitt sminknörderi bland mina kollegor. Igår, till exempel, nämnde jag ”depotting” varpå de tittade på mig som om jag pratade grekiska. När jag förklarade vad det innebar och att jag sorterar ögonskuggor efter färg tittade de på mig som om jag hade två huvuden.

Någon annan som upplevt något liknande?

Annonser

Comments

 1. Josephine says:

  De flesta av mina vänner gillar också makeup så oftast är det inga konstigheter, men ibland så händer det och jag känner igen det!

 2. En fd kollega och vän till mig hade börjat ett nytt jobb. Hon är också intresserad av skönhet om än inte i samma grad som jag. Hon var helt chockad över hur grå tanterna på hennes nya jobb var. Hennes kommentar:
  -Fattar du hur trist här är? Min närmsta kollega använder inte ens mascara!
  Var inte det en härligt målande beskrivning???

 3. För det mesta vet jag att inte ens nämna skönhetsnörderi omkring mina arbetskamrater eftersom jag aldrig orkar förklara mig.
  Men jag har också turen att jobba med en annan sminknörd och de dagarna hon och jag jobbar tillsammans ser jag ofta framemot lite extra.

  • Jag brukar inte heller prataom sånt på jobbet, men ibland råkar jag avslöja mig av misstag. 🙂

 4. *HiHi* Känner igen det där… Jag har blivit mer intresserad av smink och skönhetsgrejs, dom senaste åren och dom flesta av mina vänner förstår inte alls ”grejen”. ”En tvål är väl en tvål, man blir ju ren ändå”, är en av kommentarerna… Kanske tycker dom att man e lite ”för gammal (nja…)” för att intressera sig för sånna grejer… 😉 Ja, ja… Jag tycker iaf det e skitskoj! Har faktiskt tänkt jag skulle försöka mig på att pressa några av mina lösa pigment, till fasta skuggor! / Anne

 5. Känner igen mig! 😀 Men ibland hittar man folk som faktiskt fattar och själv också diggar/pratar gunk. Så märker jag att det smittar av sig, en del har ”insjuknat” pga mig, buahahaha XD

 6. all the time…

 7. Ja varje intresse har sitt språk. Jag använde ordet ”swatcha” och fick lite frågetecken??!!

%d bloggare gillar detta: