Söndagsfrågan: Bekänn dina skönhetssynder!

Okej, dags att bekänna – vilka skönhetssynder begår du? Sover du med smink på, klämmer du finnar, eller något annat?

Själv klämmer jag ivrigt på både finnar och pormaskar, jag drar bort lack från fingernaglarna (vilket kan skada naglarna), och jag plockar hår ovanför brynen, inte bara under.

Ni då?

De här två prästerna skulle jag bekänna vad som helst för – och då är jag ändå ateist.

Annonser

Comments

 1. Sover med smink efter utekvallar. Jag har helt enkelt noll ork att tvatta ansiktet 5-6 pa morgonen!
  Och nar ett lack borjar se skavt ut tycker jag det ar hemskt kul att pilla bort resten med…

 2. Haha jag begår exakt samma synder som du gör…plus (detta skäms jag för) sover med smink ibland…varför vet jag inte eftersom jag får så ful hy av det….vem vill ha ful hy, liksom!?

 3. Precis samma synder som du faktiskt!

 4. Jag undviker i största möjliga mån att inhandla ansiktsprodukter i burkar men vissa godbitar finns ju inte i tuber/pumpflaskor. Detta innebär att jag väldigt sällan orkar rota fram spatlar utan tar glatt med fingrarna rätt ur burken! Självklart tvättade händer men ändå.. Konstigt nog gör jag aldrig så med sminkprodukter trots att de oftast inte kostat en bråkdel så mycket som ansiktsguffet

 5. Jag skriver under på din bekännelse =)

 6. Haha, kul ämne! Jag använder också fingrarna i burkarna, dock alltid tvättade händer eftersom jag på mornarna alltid sminkar mig/smörjer in mig direkt efter att ha tagit på linserna och på kvällarna smörjer in mig efter duschen. Sen följer jag långt ifrån alltid rekommendationerna om hur länge produkter håller. Så länge som de känns fräscha så använder jag dem – enda undantaget är mascara, där är jag mer försiktig.

 7. Klämmer både finnar och pormaskar trots att jag lovat mig själv att sluta! Brukade också förut böja ögonfransarna EFTER jag haft på mascaran, men det sluta jag som tur var med innan fransarna hann brytas av….

 8. klämmer finnar/pormaskar tills mitt fejs är knallrött, drar bort nagellack och petar med fingrar i burken. Med tvättade händer dock, har ”tvätta händer mani” näst intill,tvättar alltid händerna när jag kommer hem/varit ute, innan mat, efter mat, ja väldigt ofta helt enkelt. Så de e ganska rena 😀

 9. Min synd är att jag tyvärr har somnat med mascara och ögonskugga ett par gånger. Var helt enkelt för trött för att tvätta bort det.

 10. Allt ovanstående. Att inte sminka av mig innan sängdags är nog det mest vanliga

 11. Fylle-biter på naglarna! Oh, the horror..

 12. Oh, jag äslar sam och dean. Supernatural är ju bästa serien någonsin!! när det gäller skönhetsslarv så är jag väldigt dåli på att använda ansiktskräm…. amatör, jag vet 😉

 13. noppar ögonbrynen ”fel” fast det i slutändan ser bra ut och så kan jag bita på någon nagel då och då! känner mig rätt duktig när det kommer till hygien haha!

 14. hmm…
  jag använder ansiktsmasker och scrubs för ofta!!
  kanske skrubbar 3 gånger i veckan med estee lauders blåa..
  och använder väll ansiktmask varannan var tredje dag.. jag vet att det
  inte är bra men jag ser en DRAMATISK förändring i min hy och det funkar mot
  ojämnheter osv… clarins, dermalogica och korres har dem bästa ansiktsmaskerna!
  hmm.. ja pillar i burkar, men ja tvättat ALLTID händerna innan!
  jag trycker ut pormaskar väldigt ofta.. men nu har ja köp pore minimiser från clarins så ja hoppas det hjälper.. sen finnar när dom är ”redo”..
  hmm nagellack är jag duktigt med, alltid baslack för att förhindra missfärgningar.. använder aldrig sax utan bara glasfil.. jag plattar håret utan skydd!!! wow nu lättade ja på mitt hjärta rejält

%d bloggare gillar detta: