Men ta slut nån gång då!

Har ni också produkter som ni använder bara för att de ska ta slut? Ovanstående, Continuous Renewal Serum från md formulations, är en sån för mig – inte för att den är dålig på något sätt, men för att jag är trött på den och vill prova något nytt. Kanske ska gå tillbaka till Cliniques Even Better Clinical Dark Spot Corrector? Eller Philosophys When Hope Is Not Enough?

Comments

  1. Haha! Jag känner igen känslan 🙂 Har den allt som oftast när det kommer till bodylotions.. ta sluuuuuut!

    Jag kör serum från Dermalogica (big surprise), och det har gett jättebra resultat på min huds ”styrka”! Ingen superduper lyster-ändring kanske, men den känns tåligare och smidigare 🙂

  2. Haha, jag hade en rengöring från just Md formulations som aldrig tog slut kändes det som. Den var totalt oparfymerad med ganska blaskig konsistens, men den gjorde sitt jobb. Eftersom märket är ganska dyrt så plågade jag mig igenom den… vissa förpackningar borde vara lite mindre så man får köpa nytt lite oftare. Hellre då att de är billigare per styck.

  3. Haha likadant med Clarins hudvårdsserie som jag har, den är sååå dryg. Gillar den, men jag måste ju använda upp den innan jag testar en ny. Har dock gjort en liten paus för att testa Weleda 5 ml tuber just nu.

%d bloggare gillar detta: