Jag <3 min nya kamera!

Lite bloggrelaterat är det ju, eftersom det betyder att jag kommer att kunna ta jäkligt mycket bättre bilder! (Allvarligt, det är sådan skillnad mot min gamla kamera att det är läskigt.)

Det är en Panasonic Lumix DMC-FZ38 och jag är sjukt nöjd. Jag är också sjukt nöjd att företaget Cyberphoto, där jag köpte kameran, skickade med en Bounty i paketet. Precis vad mitt blodsocker behövde sent på eftermiddagen!

My new camera is AWESOME.

Annonser

Comments

  1. Var precis in och tittade på den och det är ju defintivit ett bra pris! Vad hade du för kamera förut? Är själv på jakt efter en ny kamera men har svårt att bestämma mig, system eller kompakt…..Vill att den inte ska vara så dyr också…..svårt det där! Ser fram emot att få se lite bilder från den!

    • Jag hade en relativt enkel kompaktkamera från Casio. Den tog visserligen helt okej bilder och den var lätt att hantera, men jag kände att det var dags för en uppdatering.

  2. Vad härligt retro kameran ser ut. Ser framemot att få njuta av de fina bilderna du kommer ta.

  3. Ååå, jag vill också ha en ny kamera. Jag var typ den enda på bloggresan (och på pressvisningar) med en liten digitalkamera.

  4. Det är verkligen en otrolig skillnad mellan kameror och då verkligen mellan kompakta och system. Ser fram emot nya snajsiga bilder nu då!:)

%d bloggare gillar detta: