ACO FACE plus

När jag kom hem från jobbet hängde det en trevlig överraskning på dörrhandtaget, i form av en rosa påse från ACO. Inuti låg produkter från serien FACE Plus för mogen hy.

FACE plus Day Cream, 99 kr

En dagkräm som skyddar och stärker huden mot dagliga yttre påfrestningar samt ger näring och ny lyster åt mogen hy. Innehåller skyddande antioxidanter samt Vitamin B och naturliga fuktbindare.

FACE plus Face Cream Light, 99 kr

En lätt och intensivt fuktgivande ansiktscreme. Den är extra berikad med de skyddande antioxidanterna Vitamin C och E, samt flera B-vitaminer och mineraler för att skydda mot yttre påverkan. Huden blir skönt återfuktad och smidig, samt får förbättrad elasticitet. Utan parfym.

FACE plus Night Cream
Återuppbyggande och reparerande nattkräm som är extra berikad med Vitamin A och mjukgörande oljor rika på Omega 3 och 6. Krämen verkar för att ge huden ny spänst och elasticitet, samt reducerar torrhetsrynkor och fina linjer under natten när huden är som mest mottaglig för återhämtning.

Produkterna finns på utvalda apotek från och med september.

Annonser

Comments

  1. Hej! Jag kör en frågestund i bloggne ikv, främst om skönhet make-up och mode. Om du är intresserad är det fritt fram att fråga på 😀

  2. Ja du, nu när du fyllt 30 är det dags att börja med kärringkrämer!:P

  3. Haha! Själv fyller jag ju 36 i vinter så jag får väl börja med botox och laserslipningar.;)

%d bloggare gillar detta: