Lite belöning

Om jag överlever den här jobbhelgen tänkte jag belöna mig själv med en liten runda på Kicks imorgon. Bland annat behöver jag en ny scrub, då min nuvarande från md formulations är på upphällningen.

7 Day Scrub använde jag för flera år sedan och gillade, så den kanske det blir. Eller har ni några andra förslag? Jag vill ha en mekanisk scrub som jag kan använda ett par gånger i veckan, som inte irriterar huden utan gör den len och klar.

Annonser

Comments

 1. Det där är ju en klassiker som står sig i konkurrensen 🙂

 2. Jag instämmer med Helena! Cliniderms 2-in-1 är inte heller dum, men du kanske tycker att den är för snäll?

 3. Jag gillar Angels on bare skin från Lush. Jag använder den som skrubb och låter den sedan sitta kvar som en lugnande och mjukgörande mask. Luktar ljuvligt av lavendel och gör huden supermjuk och fin.
  Ett av mina bästa skönhetsknep.

 4. Är det en kroppsscrub? Eller är den till för ansiktet?

  Har lite torr hud och behöver en ny ansiktspeeling och peeling till kroppen. Min peeling ifrån Decléor håller på att ta slut nu. Tänkte testa en ny.

  • Tack för tipset 🙂

   Ska kolla upp Dermalogicas Daily Microfoliant.

   • Kika på Jersey Beauty Company – http://www.jerseybeautycompany.co.uk/dermalogica/daily-microfoliant.html – Dermalogica är snuskigt dyrt på stan.

    • Tack 🙂

     Gillar verkligen din funktion att man får meddelande via mail, när du har svarat. 🙂 Undra ifall jag har den funktionen på min blogg. Ifall jag inte har den så måste jag kolla upp hur jag lägger till den.

     Gillar annars inte alls skönhetsbloggare som bara envisas med att svara på sina egna bloggar, eftersom att jag ofta glömmer bort vart jag har ställt en fråga.

     Tycker att det är mer snyggt och mer artigt att svara på personens blogg, om man nu inte har din svarsfunktion förstås 😉 Fast jag är ju en äldre bloggare förstås 😉 De yngre verkar tycka att det är helt okey 🙂

%d bloggare gillar detta: